Et seriøst og professionelt undervisnings miljø

Share This Post

En del af et seriøst og professionelt undervisnings miljø

Andrea Rossen Laursen, 20 år, Aarhus Arrest.

For mig er makeup ikke at skulle skjule eller ændre markant på et ansigt, for mig er makeup dét at fremhæve et ansigts naturlige skønhed, og dermed at fremkalde en smuk udstråling og selvtillid hos kunden.

Jeg har altid været meget kreativt anlagt, og elsker derfor at udtrykke og formidle mig gennem makeup, ved at lade mig inspirere af forskellige personer, miljøer og årtier.

Jeg drømmer om at arbejde for et af de helt store makeup firmaer, så jeg valgte derfor at tage en uddannelse inden for faget, for at kvalificere mig bedst muligt.

Udvikling og opgradering

Det fedeste ved at tage uddannelsen har helt klart været, at man er del af et seriøst og professionelt undervisnings miljø, som sætter rammer og krav til os, men som samtidig giver os plads til at eksperimentere, tage initiativer og lave fejl.

Som person sætter jeg stor pris på at man får lov at lave (og lære af) sine fejl selv, i stedet for at få dem fortalt inden. Det virker bare meget bedre!

Jeg var en af de elever, der allerede havde erfaring med makeup og hvor teknikkerne lå i hænderne på mig inden vi startede.

Men Anja er en dygtig lærer og formåede hele forløbet igennem at udfordre mig og forbedre mig på mine deltajer så jeg udviklede mig og fik i den grad optimeret mine evner som makeup artist.

Det er noget helt andet at få undervisning  af en erfaren underviser, end at sidde og gøre det efter youtube videoer derhjemme. Nu forstår jeg teknikkerne bag, og hvorfor jeg gør det jeg gør, når jeg lægger makeup. Der er kommet mere dybde i min viden og den måde jeg arbejder med makeup på, og det er vildt fedt og gir mig en sikkerhed, når jeg gerne vil kunne rådgive og vejlede andre i at bruge makeup.

En god investering

Derudover har uddannelsen lært mig en masse omkring makeuppens historie samt alle årtiernes beauty-kendetegn. Det var jeg lidt skeptisk for i starten, i og med historie i skolen altid var rigtig kedeligt i mine øjne. Men den del har virkelig overrasket og inspireret mig og mine looks, så jeg har fået en ny dimensions at arbejde med.

Jeg har heldigvis nogle rigtig dejlige forældre, som altid støtter mig i de ting jeg foretager mig, og som var så søde at hjælpe mig med den økonomiske del, fordi de tror på mig og ved jeg kan.

Med det i mente, er uddannelsen en rigtig god investering, som åbner en masse døre og skaber en masse kontakter for en, og jeg føler mig godt rustet til at komme videre nu.

 

Uddannelsen er for alle med interesse og passion for skønhed og makeup.

Nogen har lidt eller meget erfaring med makeup når de starter, andre har slet ingen erfaring med makeup.

Undervisningen tager afsæt i den enkelte elevs udgangspunkt, så dem der er helt nye i faget arbejder sig stille og roligt i gang, mens dem der allerede har et grundlæggende kendskab til teknikkerne bliver udfordret der hvor de er.

Vi starter fra bunden og arbejder os op.

Bygger ovenpå modul for modul, og som underviser sørger jeg for, at alle elever udvikler sig, lærer  det de skal, forfiner deres evner, arbejder i detaljer.

Bliver fortrolige med produkter og teknikker, så de kan lave et hav af forskellige look, på alle salgs modeller, kunder og opgaver.

Det ruster dem godt til branchen og alle de forskellige muligheder der er som makeup artist.

Se mere om uddannelsen, forløbet og tilmelding lige her. 

Og skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål af nogen art.

info@makeupartistuddannelsen.dk

 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder