MAKEUP KIT

Du har brug for et makeup kit, for at gennemføre uddannelsen til makeup artist, og du kan vælge at købe et hos os, eller bruge dit eget kit, hvis du allerede har et.

Kittet du kan købe gennem uddannelsen, består af et basis kit fra Osmosis Beauty, der er et amerikansk mineral makeup mærke, og som også bruges professionelt bl.a. på teater, TV og fotoopgaver herhjemme, samt enkelte udvalgte produkter fra Lethal Cosmetics.

Jeg har sammensat et professionelt (og toplækkert) basis makeup kit, som du får til en ekstraordinær fordelagtig pris,
hvis du tager online forløbet til til Makeup Artist hos mig, og dermed er du godt rustet til såvel uddannelsen som til opgaver i branchen generelt.

Du har altså flg. muligheder mht. makeup kit

1. Har du allerede et godt udvalg af makeup, fra dit job som frisør, kosmetolog eller andet, kan du medbringe og bruge det i undervisningen.

2. Du kan vælge at købe det makeup kit, som jeg har sammensat specielt til uddannelsen og som ruster dig godt til de opgaver du møder i branchen. Prisen er 7.900 kr. inkl. moms, og er et basismakeup kit.

Kittet bestilles enten når du tilmelder dig, ved at klikke JA eller NEJ i feltet med makeup kit, eller på mail som du modtager.