Selvsikker og stærk indenfor makeup

Share This Post

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond

 “Til hverdag driver jeg en salon med kunder fra hele landet, fra København til Nykøbing Mors og Skagen, og jeg har gennem nogle år gerne ville tage   makeup artist uddannelsen, for at kunne bruge den i mit arbejde som frisør, men jeg har haft svært ved at finde tiden til det.

Da der så kom et weekend kursus kunne jeg få det til at passe ind, og nu er det vildt rart at være færdig med uddannelsen, og kunne tilføje endnu en titel til   sit CV.

Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person, stÃ¥r Ved siden af mit arbejde i min salon underviser jeg en masse frisører rundt i hele Danmark og med mit diplom fra makeup artist uddannelsen, kan jeg nu   også tilføje make-up til mine undervisninger, og det er min plan fremadrettet at bruge det i endnu højere grad både i undervisningen og til shows.

I salonen har jeg en del brudekunder, som jeg nu kan tilbyde en professionelt brudemakeup, og det at have taget uddannelsen betyder, at jeg har kunne stå   mere selvsikker og stærkt i min forretning indenfor makeup.

Jeg har fået en helt anden forståelse indenfor make up, og jeg kan udføre en opgave med en rigtig fast og holdbar base, hvilket er meget vigtigt for mig.

Det fedeste ved forløbet var helt klart også den udvikling man selv har kunne se, fra da man begyndte og så til man afsluttede . Fra at føle sig usikker og ikke helt vide hvad man lavede, til at man egentlig selv opdager “okay, her mangler lidt mere produkt “ eller ” her skal tones noget mere” – at få den fornemmelse af helheden. “

Drømmer du også om at dygtiggøre dig indenfor makeup?

Forløbet er fleksibelt og tilpasset dig, der allerede arbejder, er selvstændig osv. så du kan passe dit job, mens du er i gang.

ruster dig til en lang række af forskellige opgaver i skønhedsbranchen, og uddannelsen er åben for alle, både dig der er helt uden erfaring med makeup, og dig, der har lidt eller måske endda meget erfaring med makeup. makeup artist i Århus og København

Undervisningen tilpasses løbende den enkelte elevs niveau, så alle kan være med, og så alle udvikler sig og bliver udfordret.

På uddannelsen har vi mere en 15 års erfaring fra branchen, fra såvel freelance jobs og opgaver som med undervisning, og det sikrer at du får en solid og brugbar uddannelse, grundig undervisning, praktisk træning, løbende feedback og sparring både under og efter uddannelsen til at komme videre i branchen.

Der er løbende holdstart i Aarhus, Viborg og Værløse og du kan se de aktuelle holdstart – samt evt. tilbud – LIGE HER. 

 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder