Makeup og hårstyling

Share This Post

Makeup og hårstyling

I juni måned havde jeg et team af elever fra uddannelsen med ude på en opgave på Gl. Estrup Herregårds museum, hvor der skulle laves makeup og hårstyling på 30 kvinder til et stort 1700 tals arrangement.

Det vil sige at der skulle laves højt, hvidpudret hår med blomsterpynt og et makeup look med lys hud, optegnede bryn, rød blush og røde læber, samt evt. et modermærke.

Her kan du se stemningsbilleder fra dagen og møde en af eleverne der var med, og høre om hendes oplevelse.

 

Julie Hovmand Christensen – 22 år – makeup artist.

Det bedste valg

Jeg har altid haft en stor interesse indenfor makeup og havde gået med ideen om at tage en uddannelse indenfor det i et stykke tid. Det var her jeg faldt over Anjas uddannelse også synes den lød til at være professionel og havde kun læst positivt feedback omkring den, så tog derefter springet i at tilmelde mig den. Bedste valg jeg har gjort for mig selv.

En fed fornemmelse

Det var så super fedt at komme med ud på gl. Estrup sammen med Anja og de andre elever og prøve det af man har lært på uddannelsen. Vi skulle både lave hår og makeup, så vi blev udfordret på andre punkter end bare makeuppen, og det var fedt at mærke stemningen og være en del af det samarbejde der skal til, for at få det hele til at fungere både mellem makeup artisterne og de personer, der skulle styles til dagen.

Jeg lærte bl.a. ret hurtigt, at man sagtens kan lave er super lækkert resultat uden at skulle finpudse det 100 gange, som jeg ellers rigtig gerne vil, så det sidder lige i skabet. Men når der er en deadline lærer man hurtigt at kunne gøre tingene hurtigere, og gør det man skal, uden at tænke for meget over det, og det er en fed fornemmelse at se, at det alligevel ender med et flot resultat.

Jeg kan det her

For mig betyder den her uddannelse, at jeg har fået en mere grundig viden omkring makeup, og at jeg har lært teorierne og teknikkerne bag det hele.

At det ikke “bare” er at lægge en makeup, men at man får arbejdet med sine produkter og ved hvad man laver.

Uddannelsen har give mig muligheden for at arbejde med det jeg elsker, givet mig modet til at sige: ”jeg kan fandme godt det her og det vil jeg” og at jeg i fremtiden kan få åbnet mit eget sted.

Jeg elsker at man hele tiden kan udvikle sig og lære noget nyt omkring makeup og man kan udfordre sig selv på rigtig mange områder indenfor branchen.

Jeg er rigtig glad for at jeg valgte at tage min uddannelse ved Anja, hun får virkelig arbejdet med alle ting på en stille og rolig måde, så alle kan følge med i hvert sit tempo og hun sørger for man har viden og læringen bag det hele man laver.

Drømmer du også om at blive makeup artist så find mere info om uddannelsen, holdstart, pris og betalingsmuligheder LIGE HER. 

Og send endelig en mail, hvis du har spørgsmål af nogen art.

 

 

 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder