Uddannelses forløbet var perfekt

Share This Post

Uddannelses forløbet var perfekt

Eleverne på uddannelsen er meget forskellige. Både hvad angår alder, baggrund, erfaring og drømme.

Jeg taler ofte med folk der tror, at det kun er unge, makeupinteresserede piger, der tager makeup artist uddannelsen. Eller at det kun frisører eller kosmetologer.

Men det er det langt fra.

Eleverne er meget forskellige, men fælles for dem er selvfølgelig interessen for makeup og skønhed.

Og at de gerne vil have en grundig og brugbar uddannelse til makeup artist, som samtidig er fleksibel, så de kan passe deres job, familie og evt. andet studie, samtidig.

Mød Charlotte Stage-Madsen, der tog uddannelsen i 2018 og lavede et karriereskifte fra skolelærer til makeup artist.

Uden nogen særlige forudsætninger indenfor makeup, med nystartet virksomhed og mange jern i ilden. Men med et kæmpe drive og en åben tilgang til at kaste sig ud i det med åbent sind.

Charlotte Stage-Madsen, 44 år, selvstændig.

Ejer af B&B Stay by Stage på Samsø, B&B Shop Samsø by Stage samt freelance makeupartist.

Jeg er selvstændig og har mange kasketter på i min virksomhed. Jeg driver et B&B, jeg sælger makeup og hudpleje i min B&B butik, jeg arrangerer bryllupper, lægger makeup på brude, underviser på den lokale ungdomsskole i Makeup og mode og så laver jeg makeupaftener for kvinder i alle aldre.

Da jeg åbnede min virksomhed i oktober 2017, havde jeg fundet et fantastisk makeupmærke, Sandstone Scandinavia, som jeg skulle have i min butik.

Men jeg syntes, at jeg manglede viden og indsigt i makeup generelt og især i at kunne vejlede mine kunder bedst muligt, hvilket også ville kræve, at jeg kunne lægge en flot makeup på dem.

Det ene tog det andet og da jeg også lavede virksomheden Wedding by Stage, hvor vi arrangerer og holder bryllupper på vores B&B på Samsø, var det jo oplagt, at jeg også kunne hjælpe og vejlede bruden og lægge en smuk makeup på hende på dagen.

Derfor søgte jeg på nettet og læste om uddannelsen hos Anja Laursen og fik den også anbefalet, så jeg var ikke i tvivl om, at det var det jeg skulle.

Jeg var selvfølgelig spændt på om jeg kunne “forvandle” mig til en makeupartist, og om jeg overhovedet havde evnerne, men det har vist sig at øvelse gør mester.

Uddannelses forløbet var perfekt for mig.

Uddannelses forløbet var perfekt for mig, med det liv jeg lever som selvstændig og med mand og børn.

Jeg skulle ”kun” være væk fra min virksomhed 2 dage ca. hver 3.-4. uge, og jeg kunne planlægge min tid, øve mig når det passede ind og samtidig opbygge og passe min nye virksomhed.

Jeg synes, at Anja er fantastisk til at lære fra sig, men også til at fortælle om mulighederne efter endt uddannelse, og ikke mindst til at give mulighed for at prøve forskellige jobmuligheder via hendes netværk.

Det er klart, at min hensigt med uddannelsen ikke har været at blive makeupartist på filmset eller modeshows, men jeg har fået blod på tanden og måske en dag jeg ønsker at afprøve den udfordring.

Jeg har styr på det.

Jeg er oprindelig læreruddannet og senere advokatsekretær, så makeupverdenen var ikke andet for mig end lige det jeg kom i mit ansigt, så det var virkelig en helt ny verden.  Jeg har godt nok en datter på 12 år, som fra tid til anden fortæller sin mor om, hvad der rører sig, men min baggrundsviden var ikke stor, og jeg var meget spændt på om jeg nu kunne lære det.

Jeg er meget stolt af mig selv over, at jeg kunne tage uddannelsen, og selv føle at jeg HAR STYR PÅ DET. Jeg føler mig sikker i mit arbejde, når jeg lægger makeup på mine kunder, og jeg kan se glæden i deres øjne, når jeg har lagt en smuk makeup på dem.

 

Overvejer du, om makeup artist uddannelsen er noget for dig?

Men er i tvivl om, om du

  • nu også passer ind
  • er for ung
  • er for gammel
  • kan lære det og blive dygtig
  • har den “rigtige” baggrund
  • ikke også bare skal glemme det igen
  • overhovedet kan bruge det til noget

Det er nogle af de ting, jeg ofte hører, når jeg taler med interesserede, der overvejer at tilmelde sig.

Ting der stopper dem, og afholder dem fra at følge drømmen.

Men.

Jeg ser hele tiden eksempler på, hvor meget energi det giver, når man forfølger drømmen og springer ud i det.

Glæden når man laver noget man brænder for, og sommerfuglene i maven ved alle de nye muligheder det giver.

Ligesom Charlotte herover.

Jeg siger ikke at det er nemt. Men jeg ser det ske igen og igen.

At makeup artister der har taget uddannelsen hos mig får drømmejobbet, elevpladsen, bliver selvstændige, går freelance, laver film, fotoshoots, TV, shows, styler brude, holder kurser osv.

Nogle på deltid, andre på fuldtid. Nogle som tillæg til det de allerede arbejder med, andre som første skridt i et karriereskifte.

Nogle på hobbybasis, andre meget målrettet.

DET ER MEGET FORSKELLIGT. Og alle er velkomne.

Og det er helt normalt at være i tvivl.

Skriv til mig, hvis du har tanker omkring det, at tilmelde dig, tvivl eller spørgsmål af nogen art.

Og find mere info om kommende holdstart, ledige pladser, pris og betaling LIGE HER. 

Uddannelsen er for ALLE med interesse for makeup, skønhed og som godt kan lide at være kreativ og arbejde med mennesker.

 

 

 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder