Uddannelsen til makeup artist har åbnet en helt ny verden

Makeup artist uddannelsen i Århus har åbnet døren til en helt ny verden for frisør Dina Funderskov

Share This Post

Uddannelsen til makeup artist har åbnet en helt ny verden

Citat: Dina Funderskov, frisør og make up artist.

“Jeg valgte at tage makeupartistuddannelsen da jeg var færdig som frisør, fordi jeg gerne vil mere end bare at stå i salon og klippe.

Jeg vil ud og opleve verden, og kombinere de to ting, hår og makeup. Jeg havde i forvejen kendskab til det at lave makeup, men jeg manglede basisviden, de professionelle teknikker og ideer til alt det man kan med makeup.

Efter en god snak med Anja, var jeg ikke i tvivl om at det var det rigtige for mig at tage uddannelsen hos hende i Århus.

For mig har det åbnet en helt ny verden at tage makeup artist uddannelsen. Først og fremmest er jeg blevet 100% sikker i alt hvad jeg gør, jeg er blevet bekræftet i at det jeg gør er det rigtige, og jeg har fået en del henvendelser og jobs igennem min FB side siden jeg blev færdig.

Efter jeg afsluttede makeupartist uddannelsen, er jeg blevet en del af undervisnings teamet Zoom By Zoom, hvilket er enormt stort for en på min alder (24). Vi har landet en kontrakt med et stort dansk firma, og 2015 byder på en masse spændende opgaver, bl.a. styling til kollektions videoer og fotoshoots både i ind- og udland. Det er så fedt.

Jeg har mødt en masse fantastiske mennesker, der har gjort alt dette muligt for mig, og alt dette fordi jeg valgte at gå Anjas vej.”

Du kan læse mere om Dina Funderskov Hair and Makeup Artist lige her.

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder