Uddannelsen til makeup artist giver nye muligheder

Share This Post

Uddannelsen til makeup artist giver nye muligheder

Makeup artist uddannelsen giver nye muligheder


Hør hvad det har betydet for Nanna Steensgaard, frisør og (nu også) makeup artist, at tage uddannelsen.

“Jeg valgte at tage uddannelsen, for at kunde tilbyde mine kunder nogle flere ydelser, og for at få et mersalg i salonen i form af makeup.”

“Fagligt har jeg fået meget bedre kendskab til de forskellige produkter, og lært forskellige teknikker så jeg kan ligge makeup på alle, og til forskellige opgaver. Ikke mindst til brude, så de får en smuk og professionel makeup, der holder hele dagen.”

“Personligt er jeg blevet meget mere sikker og tryg ved at ligge makeup, og har meget mere mod på at kaste mig ud i forskellige opgaver, når de byder sig.”

“Uddannelsen har allerede givet mig et større netværk. Og kombinationen af frisør og makeupartist, har gjort jeg er blevet spurgt om jeg vil deltage i forskellige ting, såsom styling af adelige til middelaldermarket på gl. Estrup Hovedegård, makeup og styling på en international ballet i musikhuset, Ladies night arrangementer med kendte foredragsholdere, makeup aftener og flere opsætninger inkl. makeup i min forretning.”

www.nanna-steensgaard.dk

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder