Uddannelsen er en god investering i min fremtid.

Glamour eller gummistøvler på spillefilm

Share This Post

Uddannelsen er en god investering i min fremtid.

Maria Birkelund herunder afsluttede uddannelsen til makeup artist i juni 2017. 

Og cirka 3 måneder senere,

havde hun tjent både uddannelsen og makeup kittet ind igen

på jobs og opgaver som makeup artist.

Det synes jeg selvfølgelig er helt vildt fedt. 

Og Maria selv er da også helt vildt glad og stolt, hør hendes historie her.

 

Uddannelsen er en god investering i min fremtidMakeup og skønhed er min passion.

Jeg havde ikke pengene selv til uddannelsen, men jeg tog i banken og lagde alle kortene på bordet for dem og da jeg forlod banken var jeg allerede godkendt til et lån.

Jeg vidste ikke helt, hvad jeg præcist skulle bruge uddannelsen til, og jeg arbejdede på det her tidspunkt som butikschef i en helt anden branche, men jeg vidste bare, at jeg måtte have den uddannelse, så jeg kunne arbejde mig hen imod min passion.

Jeg blev færdig juni 2017 og er nu på egne ben.

Jeg fik en fantastisk anbefaling med, og tog så jeg ellers mit makeup kit under armen og gik i gang.

Jeg har taget alle de jobs og opgaver jeg har kunne komme til og selvom det er nogle måneder siden at jeg afsluttede uddannelsen, så deler Anja fortsat jobs og opgaver fra sit store netværk med sine tidligere elever.

Alt er betalt tilbage.

Jeg har netop fået et samarbejde med et dansk makeup brand gennem Anja, og jeg kan stolt sige at knap 3 måneder efter jeg afsluttede uddannelsen, så har jeg nu haft jobs nok til at jeg har afbetalt mit lån for uddannelsen + makeup kittet fuldt ud og sagde dermed mit job op i denne måned for 100% at kunne følge min passion.

Så jeg ser uddannelsen som en god investering i min fremtid og det er fedt at have taget springet.

 

Drømmer du også om at blive makeup artist?

Så tag springet og følg drømmen.

Uanset om du allerede arbejder i skønhedsbranchen eller kommer fra en helt anden branche, åbner uddannelsen op for en masse spændende muligheder.

Mange har ikke nogen særlig plan når de går i gang, men har bare en passion for makeup og skønhed og lysten til at lære noget nyt, få opdateret deres viden og kunnen og lære håndværket fra bunden og på et professionelt niveau.

Vi har både hold i Århus og København og du kan læse mere om holdstart, priser og indhold LIGE HER.

 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder