Tag uddannelsen til makeup artist MENS du passer dit arbejde.

Uddannelsen er skræddersyet til dig, der allerede arbejder somTag uddannelsen til makeup artist mens du passer dit arbejde

og til dig, der har en passion for makeup og skønhed.

Aldersmæssigt er elever fra 16 og opefter – og man kan ikke blive for gammel til at tage uddannelsen.

Og eleverne kommer fra hele landet.

Nogle har meget erfaring med makeup, mens andre har lidt eller slet ingen.

Der er plads til alle.

Og det handler især om lysten til at

Uddannelsen ruster dig til at arbejde med makeup på

Der er både hold i København (april 2016) og Århus (august 2016).

Og det geniale er, at du kan passe dit arbejde MENS du tager uddannelsen.

Selve forløbet kan kort beskrives sådan her:

Uddannelsen består af 5 moduler, der løber over ca. 4 måneder, og undervisningen er en kombination af 2 ting: 

1. Fysiske undervisningsdage.
Hvert modul starter med 2 undervisningsdage, hvor jeg viser teknikker, demoer og look, som eleverne så træner sammen med mig på medbragte modeller eller hinanden.

og

2. E-learning.
Mellem undervisningsdagene fra modul til mdoul guider jeg eleverne igennem de makeuplook, der skal trænes hjemme, og der gives feedback via mail, hvis der er brug for det, via udførlige undervisningsvideoer.

Det betyder, at du kan passe dit job, og kun skal plotte 10 dage ind i din (travle) kalender over de ca 4 måneder, og at du kan træne, når det passer dig og så meget som du har behov for, og har alle videoer og skriftligt kompendium til evigt eje.

Indholdet i de 5 moduler

Du kommer omkring alt indenfor beauty makeup, fra naturlige look, til dag- og aften, fest og galla, brud og konfirmand, samt makeup til foto, film og TV.

Vi arbejder med formgivning, både af ansigt men også af øjne, og har fokus på at åbne, løfte og forme hvert ansigt så vi fremhæver hver enkelts fordele. Nu har de diplom på deres evner som makeup artist

Vi har også fokus på makeup til moden hud, på tunge øjne mv. så det ikke kun er på de “unge og smukke” man kan lægge makeup;-)

Derudover også makeup til briller, på mænd mv., samt trend og historisk inspirerede makeup look.

Hvert modul starter med 2 fysiske undervisningsdage, hvor jeg viser teknikker og look, og herefter træner eleverne på hinanden/medbragte modeller.

Efter de to dage er eleverne rustet til at træne videre hjemme, via undervisningsvideoer, hvor jeg guider dem igennem de look der skal trænes til hvert modul. Får de brug for hjælp undervejs i deres træning, kan de få feedback og hjælp fra mig via mail.

Og sådan arbejder vi og bygger videre ovenpå, på hvert modul.

Der afsluttes med eksamen, og udstedes diplom.

Jeg følger elevernes udvikling nøje under hele uddannelsen, og holder løbende øje med, hvordan hver enkelt elev udvikler sig, og sørger for at give individuel feedback på hvert modul, så hver enkelt ved, hvad der skal være særligt fokus på i træningen.

På den måde sikrer jeg, at alle elever lærer det de skal, og at der generelt er et højt fagligt niveau på holdene.

Så uanset om du slet ingen erfaring her når du starter, eller om du har lidt eller måske endda en del erfaring med makeup, så kan alle

være med, og få lige stort udbytte af uddannelsen.

Tag uddannelsen til makeup artist mens du passer dit arbejde