Stephanie har fået drømmejob hos Sephora

Stephanie har fået drømmejob hos Sephora

Share This Post

Stephanie har fået drømmejob hos Sephora

Det er meget forskelligt hvad eleverne på uddannelsen drømmer om at komme til at lave, men fælles for dem er selvfølgelig interessen for makeup og skønhed.

Stephanie har fået drømmejob hos SephoraStephanie Hoffmann, 20 år, bliver færdig med makeup artist uddannelsen i juni 2018 og har allerede fået et job i branchen.

Hun fortæller:

Jeg har valgt at tage makeup artist uddannelsen, fordi det altid har været en hobby for mig.

Jeg har, lige siden jeg var en helt ung, eksperimenteret med makeup og har altid fået af vide af mine nærmeste, at jeg var rigtig god til det.

Jeg havde kun min viden fra YouTube, og uden en uddannelse kan det være svært for virksomheder at vurdere hvad man kan indenfor makeup.,

Jeg vil have diplom på mine evner

Jeg valgte at uddanne mig hos Anja, fordi jeg for det første havde hørt rigtig godt om hendes uddannelsen og hendes undervisning. Om man er helt nybegynder eller allerede har det i hænderne, så er der plads til alle.

Og så betyder det også meget at få en god uddannelse, hvor jeg får et diplom og dermed et bevis på hvad jeg kan.

Derudover er jeg super vild med, at det er en blanding af fysisk undervisning og e-learning. Det gør det muligt for mig at jeg kan have et fuldtidsarbejde ved siden af. Stephanie har fået drømmejob hos Sephora

Uddannelsen betyder at jeg har fået job hos Sephora

Det at være startet hos Anja har bl.a. betydet, at jeg er blevet ansat som Beauty Advisor hos SEPHORA i Aarhus.

Det har altid været en drøm at skulle arbejde med makeup til hverdag og uddannelsen hos Anja gør, at jeg kan vejlede og lægge makeup på kunderne uden at tvivle på, om det jeg siger eller gør er forkert.

Det fedeste ved uddannelsen er sammenholdet og Anja som person.  Hun er super sød og god til at vejlede og give respons og feedback.

Man kan skrive, ringe og maile til hende når det passer, og det er virkelig dejligt! Hun er meget professionel og virkelig kompetent til sit arbejde!

Det er også fedt at uddannelsen er så ´fri´og fleksibel som den er – selvfølgelig har man et ansvar for at øve derhjemme, men det gør det muligt for næsten alle der drømmer om det, at tage en uddannelse som makeup artist.

Drømmer du om et job hos Sephora, hos Mac eller et af de andre store kosmetik firmaer?

Og vil du kunne rådgive andre og lægge makeup på alle typer?

Eller drømmer du om at lægge brudemakeup, style til galla og fest, lave makeup til shows og events, være med på fotoshoots, reklame og filmopgaver?

Er du allerede frisør, kosmetolog eller lign. ?

Og har du ind i mellem overvejet at tage uddannelsen til makeup artist?

Hos os kan du passe dit job, andet studie, læreplads og liv MENS du uddanner dig.

Prisen for uddannelsen er kr. 21.995 som kan betales i rater eller på en gang.

Der er hold i både Købehavn og Århus og uddannelsen er åben for alle med interesse og passion for makeup og skønhed.

Du finder mere info samt tilmeldingsformular her. 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder