Sådan føles det at stå med sit diplom

sådan føles det at stå med dit diplom

Share This Post

Sådan føles det at stå med sit diplom

I dette indlæg vil jeg bare ganske kort dele en dugfrisk kommentar fra et par af de nyudklækkede makeup artister, der fik diplom i onsdags.

For hvordan føles det når det hele er ovre, 5 måneder er gået, diplomet er i hus og titlen som makeup artist kan skrives på CV’et ?

Frisør Amalie Lohff, Hair Vision

“Det er så skønt at stå med diplomet i hånden og være færdig, men mest af alt, at kunne kalde sig makeup artist.

Det er lidt uvirkeligt, at man nu kan alle de ting, en makeup artist skal kunne, men når man tænker tilbage på hvad man har været igennem, både historisk, naturligt, aften, brude makeup osv. så har man fået alt det nødvendige værktøj med sig.


Det er en skøn følelse at være blevet færdig og have bestået alle eksaminerne og nu skal ud og bruge alt det man har lært”

 

 

Negletekniker Liv Ziska, Skanderborg Hudpleje

“Det føles fantastisk at kunne kalde sig makeup artist.

Disse 5 måneder er gået lynhurtigt, det har været et utrolig lærerrigt og spændende forløb.

Anja har været utrolig dygtig til at lære fra sig og give sig tid til virkelig at hjælpe hver enkelt elev igennem hvert modul.

Jeg glæder mig helt vildt til, rigtig at komme i gang med at arbejde som makeup artist nu, at hjælpe mine kunder.

Om det så blot handler om at finde den rigtige farve pudder/foundation, at lægge en lækker dagsmakeup, en vild festmakeup eller en elegant og langtidsholdbar brudemakeup, jeg føler mig i hvert fald 100% rustet til at klare alt dette og meget mere.”

 

 

 

 

 

Drømmer du også om at blive makeup artist?

Uddannelsen er for alle med en passion for makeup og skønhed.

Og du behøver ikke at have kendskab til skønhedsbranchen eller have erfaring med makeup, når du starter.

Eleverne er i alle aldre, fra hele landet og med vidt forskellige baggrund.

Og det er meget forskelligt hvad eleverne vil bruge uddannelsen til.

Nogle er meget målrettede og vil bruge det i deres nuværende job som frisør, kosmetolog, materialist mv.

Mens andre tager uddannelsen fordi de synes det er spændende, og ikke helt ved, i hvilken retning de vil, når de er færdige.

Jeg hjælper mine elever videre i den retning de drømmer om, så vidt muligt, og deler mit netværk og mine kontakter med dem.

Og også når uddannelsen er færdig, har jeg stadig kontakt til dem, der ønsker det. Bl.a. via en lukket gruppe på FB for makeup artister uddannet hos mig gennem mange år.

Men også pr. tlf., mail osv. når der er opgaver der skal sendes videre, kontakter der skal formidles – eller når nogen ringer til mig, med spørgsmål af den ene eller anden art.

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder