En professionel uddannelse i ryggen. 

Share This Post

En professionel uddannelse i ryggen. 

Mød Malene herunder, der passede fuldtidsjob i Matas, og i øvrigt tog den pænt lange tur fra Vestjylland til Århus, da hun tog uddannelsen.

Malene Lauridsen, 24 år, materialist.

 “Jeg valgte at tage udEn professionel uddannelse i ryggen. dannelsen, da jeg altid har haft stor interesse for makeup og beauty og gerne ville bygge mere på mit CV.

Jeg arbejder til dagligt i Matas, så det var naturligt for mig at tage makeupartist uddannelsen og på den måde udvide mine kompetencer, og jeg      føler at det  er mere professionelt med en uddannelse i ryggen.

Jeg valgte uddannelsen hos Anja fordi man samtidig kan passe sit arbejde, hvilket var vigtigt for mig. Det har gjort det muligt for mig, at følge min     drøm.

  Jeg kan varmt anbefale uddannelsen hos Anja, hvis du går med en drøm om at blive makeupartist.”

Uddannelsen er åben for alle – uanset baggrund og erfaring.

Fælles for eleverne på uddannelsen er, at de har en passion for makeup og skønhed.

Nogle kommer allerede fra skønhedsbranchen, som Malene herover, mens andre kommer fra andre brancher uden tilknytning til skønhed og makeup.

Nogle har drømt om at blive makeup artist i mange år, mens andre blot pludselig har fået øjnene op for muligheden.

Aldersmæssigt spænder det også bredt, og alle kan være med, uanset om man er helt ny med makeup, eller allerede har lidt (eller mere) erfaring.

Vi starter fra bunden, og så tilpasser jeg løbende undervisningen til den enkelte elev, så niveauet passer til det sted den enkelte er, og når vi rammer modul 5 sørger jeg for, at alle er klar til de afsluttende prøver, og har et vist niveau.

Drømmer du også om at tage uddannelsen til makeup artist og vil du gerne kunne passe dit arbejde samtidigt, så finder du mere info om kommende holdstart, priser mv. her. 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder