På job til modeugen, på fotoshoot og spillefilm

Foto: Bo og Rikke Christensen

Share This Post

På job til modeugen, på fotoshoot og spillefilm

Annemette Mikkelsen, frisør og makeup artist, arbejder hos Poul M

“Jeg har simpelthen såååå meget at se til lige nu”

skrev Annemette til mig, da jeg sendte hende en besked den anden dag.

Hun er netop hjemvendt fra modemessen, som assistent for frisør Marianne Jensen og sammen med Søren Hedegaard og et fastastisk team, har hun været med til at style hår til flere forskellige shows, bl.a. Stasia, Ole Yde og Teko Design.

Der blev lavet fede stylinger og opsætninger, og det var vildt fedt og fantastisk at arbejde sammen med nogle af Danmarks dygtigste frisører”.

 

Der sker så meget lige nu

“I næste uge skal jeg være med på spillefilmen “Emma og Julemanden”, og jeg har lige været på et par fede fotoshoots (se bl.a. billederne herunder), og har en del aftaler i kalenderen med forskellige fotografer, bl.a. Anja Ekstrøm, som laver så flotte billeder, i København her i maj.”

“Da jeg kom hjem, efter den vildeste oplevelse til modeugen, er jeg blevet tilbudt at lave en Shooting Star i Spejlet, Dansk frisør og Kosmetikerforbunds fagblad. Det vil sige at jeg skal lave en klip/farve og fed styling i næste udgave af bladet, så jeg tager lige til KBH igen d. 15.-16.  februar, og jeg glæder mig helt vildt. ”

“Det har betydet vildt meget for mig at tage uddannelsen til makeup artist, for nu kan jeg jo tilbyde styling af hele looket, både på mine kunder i salonen men også på foto og filmopgaver, så det har givet mig masser af nye muligheder, og det er helt vildt fedt.”

Her kan du se et udvalg af billeder fra et fotoshoot sammen med fotograferne Bo og Rikke Christensen, modellerne Marlene og Christina Sahl CC MOdels, og makeup artist Annemette Mikkelsen. Du kan også finde Bo og Rikke her.

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder