Nu har Katrine drømmejobbet som makeup artist hos MAC

Katrine har fået drømmejobbet hos MAC

Share This Post

Nu har Katrine drømmejobbet som makeup artist hos MAC

For Katrine Severinsen gik drømmen om drømmejobbet som makeup artist hos Mac i opfyldelse hurtigere end hun havde turdet håbe på.

Hør hendes historie her:

Katrine Severinsen har fået drømmejobbet som makeup artist hos MAC“Det er ret surrealistisk for mig lige nu”.

“Jeg tog uddannelsen til makeup artist, fordi min store drøm var, at komme til at arbejde som makeup artist hos MAC.

Jeg har været fan af MAC længe og har siddet og leget med makeup derhjemme og kigget på youtube videoer med en masse store makeup artister, og selvom jeg ikke er så gammel, så kunne jeg bare mærke, at det her var rigtigt for mig.

Uddannelsen hos Anja er rigtig fed, og det har været så fedt at lære en masse nye ting, og teknikker – mit ynglings modul var uden tvivl makeup igennem tiderne, det var vildt spændende.

Det har betydet rigtig meget for mig, at tage uddannelsen.
Det har først og fremmest gjort mig meget mere selvsikker når jeg lægger makeup, hvilket jo er en vigtig ting, når man skal videre i branchen, og så har jeg jo lært alle de professionelle teknikker og fået et bevis på det, jeg kan.

Uddannelsen har også været en af de afgørende grunde til, at jeg allerede nu er blevet ansat hos MAC i Århus, hvilket jo var min helt store drøm, og det er ret surrealistisk for mig lige nu, at det er gået i opfyldelse.

Jeg havde ikke regnet med at jeg ville kunne få job så hurtigt hos MAC, jeg var knapt færdig hos Anja, og der er en masse andre super talentfulde makeup artister somdrømmejobbet som makeup artist hos MAC søger hos MAC, som sikkert har været uddannet i længere tid.

Det er så vildt at min drøm og hele formålet med at tage makeup artist uddannelsen allerede er blevet til virkelighed, og at jeg i en alder af 17 har fået mit drømmejob.

Jeg er nu en del af MAC, det er så fedt, og det er vist ikke helt gået op for mig endnu.

Nu er min plan er at lære en masse, at suge til mig og at udvikle mig som makeup artist, og blive super super dygtig.”

 

Drømmer du også om at blive makeup artist?

Så tjek holdstart mv ud lige her.

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder