Nu arbejder Sussi som frisør og makeup artist i Dubai

Sussi arbejder som frisør og makeup artist i Dubai

Share This Post

Nu arbejder Sussi som frisør og makeup artist i Dubai

Sussi Thisgaard, frisør og makeup artist fortæller:
“Jeg er lige flyttet til Dubai, hvor jeg arbejder i en helt ny eksklusiv skandinavisk salon, Feldvoss. Mit arbejde er primært som frisør, men vi er blevet forhandlere af Jane Iredale makeup, og derfor arbejder jeg også som makeup artist og laver en masse makeup på kunder, brude og forskellige events.

Det var klart en fordel da jeg søgte jobbet, at jeg også er makeup artist og har en masse blandet erfaring, for det gør, at vi har helt andre muligheder i salonen. Der er så meget fashion i Dubai så min erfaring indenfor makeup og den del af branchen, kan åbne mange døre hernede.


Inden jeg fik jobbet i Dubai, var jeg bestyrer i en af Frisør Lyhnes 4 saloner, og selvstændig freelance makeup artist ved siden af, og var tilknyttet modelbureauet Modelbooking. Men jeg har længe drømt om der skulle ske noget nyt. Startede i lære som frisør som 16 årig, tog makeup artist uddannelsen lige bagefter så jeg havde begge uddannelser, da jeg var 21 år, hvor jeg startede op som selvstændig. Fik mit første bestyrerjob som 23 årig. Og en masse sjove og spændende freelance jobs.

Men jeg har aldrig gjort noget vildt og ufornuftigt. Mellemøsten er så langt fra det vi kender, men samtidig med så mange muligheder inden for Fashion og beauty, og jeg trængte til nye udfordringer.
Det fedeste er at komme ud af sin tryghedszone. At føle sig lidt på dybt vand, men vide at man kan. Det er en kæmpe udfordring for mig, rent personligt. Og så har jeg jo fået et helt andet liv. Hver weekend føles som ferie, selvom man arbejder flere timer om dagen herned, end hjemme.

Og så er arbejdet meget anderledes. Vi må kun klippe damer, da der hernede ikke må være mænd og kvinder i samme salon. Både stylinger og makeup er meget overdrevet forhold til derhjemme. For en araber er smokey eyes en naturlig makeup. Og håret kan ikke blive stort nok. Vi “redder” utroligt meget hår, som kunderne har fået lavet i andre saloner, da standarden blandt frisører hernede er meget lav.

Nogle gange skal man bare ta chancen. Uden chancer får man ingen oplevelser. Og selvom jeg har droppet et fantastisk job og mit elskede firma hjemme i Dk, så giver det så mange oplevelser og udfordringer, at det er det hele værd. Og så er jeg da ret sikker på det pynter lidt ekstra på mit cv.

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder