Nanna har gjort det, mange drømmer om

Share This Post

Nanna har gjort det, mange drømmer om


Nanna Boalth, 23 år
Frisør & makeupartist, Klippestedet Thy


Jeg valgte at tage uddannelsen for at dygtiggøre mig inden for makeup, hvilket er ideel for mig, da jeg lige har startet min egen frisørsalon op.

Jeg synes det er fedt at kunne tilbyde mine kunder at de kan få “hele pakken” hos mig. 

Det at jeg har taget uddannelsen betyder, at jeg kan tilbyde mine kunder at lægge en professionel makeup og føle mig sikker i det jeg laver, og derudover er det fedt at arbejde med utrolig lækre og holdbare makeupprodukter. 
Da jeg tilmeldte mig var jeg på barsel med en lille baby, og gik med tankerne om at starte egen salon, så jeg følte at det var det helt rigtige tidspunkt for mig.

Og netop derfor er det så fedt at tage uddannelsen ved Anja, fordi det er så fleksibelt at man sagtens kan passe sin almindelige hverdag ved siden af, i mit tilfælde min barsel og min familie med mand og 2 små børn. 

Anja er en fantastisk underviser og utrolig god til at forklare tingene så alle forstår det, og jeg kan kun anbefale det til alle der overvejer det. 

 

 

 

 


Kickstart dine drømme – tag uddannelsen til makeup artist.

Forløbet er fleksibelt og du kan passe dit job, mens du er i gang.

Der er flere forskellige holdstart og du finder mere info herunder: 

TILMELDING OG MERE INFO HER

 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder