Mød Lonnie, som er designer, og nu også makeup artist.

Share This Post

Mød Lonnie, som er designer, og nu også makeup artist.

Lonnie Svendsen, Designer og makeup artist, www.fightthestars.dk

“Jeg arbejder som designer, men har et lille firma ved siden af, hvor jeg sælger mineral makeup og jeg tog uddannelsen for at kunne tilbyde mine kunder en bedre service.

Og for selv at få mere grundlæggende viden om det, at ligge en fed makeup, med få simple trin, på et professionelt niveau. ”

“Det at tage uddannelsen har betydet meget mere for mig end jeg havde forventet. Jeg elsker at komme ud og lave makeup, fordi jeg får lov til at arbejde med den feminine side af modebranchen og det er helt fantastisk.

Jeg føler mig godt rustet til nye opgaver og kaster mig gerne ud i forskellige projekter som makeup artist. Igennem Anjas store netværk i branchen, har jeg været så heldig at få et samarbejde med en fotograf elev, som har et godt, tæt samarbejde med modelbureauerne og det betyder, at jeg fra starten har fået mulighed for lave lækre billeder til min portfolio, sammen med en rigtig dygtig fotograf. Jeg bruger faktisk uddannelsen meget mere til fotoshoots end jeg havde forventet, men det er rigtig dejligt, man er helt høj efter sådan et shoot.”

Jeg har også været ude og holde makeup aftener med mit eget makeup, og var bl.a i Herning for nylig, hos en pop up shop og give makeup fif til kunder, og det er altid dejligt at være blandt kunderne og kunne hjælpe dem, med det de problemer de har i forhold til det at bruge makeup.”

“Som sagt – jeg har fået meget mere end jeg havde forventet – og det er så fedt.”

Herunder kan du se lidt af de billeder som Lonnie har lavet sammen med fotografen Søren Rajczyk

Se også mere på Facebook

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder