Mød 3 forskellige kvinder, der har taget makeup artist uddannelsen

Kosmetolog uddanner sig til makeup artist

Share This Post

Uddannelsen til makeup artist er et fantastisk supplement til mange forskellige uddannelsen og job, og her kan du møde 3 forskellige kvinder, der har forfulgt drømmen, og taget makeup artist uddannelsen.

Sig hej til…

Kosmetolog har taget makeup artist uddannelsenMakeup artist & kosmetolog Vivian Hede, der åbnede sin egen klinik i juli 2015

og fik sit diplom fra makeup artist uddannelsen i efteråret samme år.
“Det er vigtigt for mig, at jeg har fået en grundig basis uddannelse indenfor makeup, og kan tilbyde mine kunder god og professionel råd og vejledning om makeup i klinikken.

Jeg har fået arbejdet intensivt med makeuppen, og har lært en masse nyt.

Jeg bruger det jeg har lært, når jeg rådgiver og vejleder mine kunder i klinikken, og så vil jeg begynde at lave makeup aftener for mine kunder.

Og så planlægger jeg at lave et samarbejde med et kendt hotel, hvor der bliver holdt en del bryllupper.”

Tjek Vivians klinik (og alle hendes skønne behandlinger) ud lige her.

 

Sosu-assistent har taget makeup artist uddannelsenMia Ebbesen Nørbygaard, social- og sundhedsassistent. 

“Jeg har altid interesseret mig for makeup og skønhed, men jeg var i tvivl om, om uddannelsen til makeup artist kun var for frisører og andre der i forvejen har viden om makeup.”

“Men efter en god snak med Anja, hvor jeg fik svar på alle mine spørgsmål, var jeg overbevidst om at uddannelsen også var det rigtige for mig – og så skyndte jeg mig at tilmelde mig.”

“Jeg synes det er fantastisk, så meget jeg kan ændre ved at lægge en lækker makeup, og uddannelsen har givet mig den nødvendige viden omkring makeup, teknikker og look, til at jeg kan tilpasse det hver enkelt kunde.”

“Det har også givet mig selvtilliden til at arbejde som makeup artist, og det er virkeligt fedt at arbejde med noget jeg brænder for.”

“Det fedeste er at lære de forskellige teknikker ift makeup fra bunden, og så er det selvfølgelig super fedt, at Anja er en sød og dygtig underviser, der er kanon go til at hjælpe og lære fra sig, og dele den viden hun har. ”

Frisør Camilla Strange har taget makeup artist uddannelsen Camilla Strange, indehaver af Hair by Strange.

“Jeg har altid vidst jeg ville være frisør og makeup artist, fordi det altid har gået lidt hånd i hånd for mig, og jeg havde ganske lidt om makeup på frisørskolen, men slet ikke nok.”

“Så jeg fandt makeup artist uddannelsen hos Anja på nettet og uddannelsen tiltalte mig meget, da makeuppen er mineral makeup og selvfølgelig fordi jeg kan passe min virksomhed samtidig.”

“Min karriere er kun lige begyndt, og jeg synes det er fedt, at jeg kan tilbyde mine kunder professionel  råd og vejledning om makeup, holde makeup workshops og lave flotte konfirmand og brudestylinger, og så selvfølgelig også style til foto, reklame osv.”

 

Overvejer du om uddannelsen til makeup artist er noget for dig – så giv mig endelig et kald på 26 22 06 67 eller send mig en mail på anja@makeupartistuddannelsen.dk og får en snak, samt svar på dine spørgsmål.

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder