Mine favorit produkter til smokey eyes

Smokey eyes kit

Share This Post

Mine favorit produkter til smokey eyes

Flere har spurgt, hvilke produkter jeg bruger når jeg laver smokey eyes.

Smokey eyes

Smokey eyes er et klassisk makeup look, som laves sådan:

  1. øjet indrammes foroven og forneden af en sort blyant eyeliner, helt nede i vippekanten, og tones blødt
  2. herefter kommes der en mørk gråbunlig øjenskygge oveni, som blendes helt blød op i globelininen (der hvor du er dybest).
  3. For at få det helt rigtige mørke og intense look kommes der sort liner på den våde kant i øjet.

 

 

Her får du mine to favorit produkter til klassisk smokey eyes i sort/grå/brunlige nuancer:

1. Sort eye liner pencil

For at kunne bruge den til at indramme øjet og tone den blød, så den giver det rette, mørke underlag til looket, er det vigtigt at den er tilpas blød, så du kan tone i den, men den må samtidig ikke være for blød, da den så vil smatte helt ud og forsvinde, når du toner i den.

Denne her fra GloMinerals er helt perfekt, og har en smart latexapplikator i den anden ende, som er ret god at tone i lineren med, hvis du ikke har en syntetisk pensel til formålet.

 

 

2. Smokey eyes kit

Selve looket skal være helt mørkt og intenst rundt om hele øjet, og så blende ud og blive en blød, smokey toning som lige er synlig over din globelinje, når du kigger lige ind i et spejl.

Den klassiske farve til looket er sort langs vippekanten, som så toner ud i en grå/brunlig (røget) nuance, for til sidst at fade over i huden, og den lyseste i inderste øjenkrog.

Farverne i kittet fra Glominerals her, er virkelig helt fantastiske, og skaber lige præcist det helt rigtige look.

For at få makeuppen helt perfekt kommer jeg sort eye liner på den våde kant i øjet.

Udover de her 2 helt uundværlige produkter til smokey eyes, bruger jeg også lid primer inden jeg går i gang, og masser af sort mascara til sidst.

Du kan finde mine favorit produkter på www.sundskønhed.dk og du får endda 10% rabat på din samlede ordre, hvis du skriver Anja Laursen i rabat kode feltet. Der er masser af lækre produkter på siden, så tjek det ud.

Looket kan laves i mange forskellige farver, fra mørkeblå, mørkegrøn, mørkelilla/aubergine og mørkebrun. Så kig i din makeup pung og se hvad du har liggende og start med det. God fornøjelse.

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder