Makeup til show på Cph Fashionweek

makeup til show på Cph Fashionweek

Share This Post

Makeup til show på Cph Fashionweek

Det er altid fedt, når jeg kan have elever fra uddannelsen med ud, på spændende opgaver som her, hvor vi har lagt makeup og stylet hår til show på Cph Fashionweek 2015.

Jeg af sted med 3 tidligere elever, 2 af dem fra det hold der netop lige blev færdige i juni 2015, og vi var allesammen super spændte og topklar til at lave lækker makeup og hår.

Vi skulle style hår og makeup til Designer Anna Von Aablings første show med design i eget navn, og der var masser af smukke, feminine kjoler, hatte, blomster i håret og fed stemning i lækker salon stil.

Der skulle både laves naturlige look med bløde krøller og blød makeup og mere dramatiske look, med knold, smokey eyes og mørkerøde læber.

En super fed dag med fuld knald på – og et smukt, smukt show.

makeup til show på Cph Fashionweek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makeup til show på Cph Fashionweek

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder