Makeup artist i en voksen alder

Share This Post

Makeup artist i en voksen alder

Bettina Hansen herunder er elev på holdet i København lige nu.

Og hun er et godt eksempel på flere ting, der kendetegner eleverne på uddannelsen..

For det første at det langt fra kun er yngre piger og kvinder, der tager uddannelsen til makeup artist.

Og for det andet, er hun med sin bagrund som kosmetolog et godt eksempel på, at mange af eleverne har baggrund i skønhedsbranchen, og tager makeup artist uddannelsen som supplement til det, de allerede laver.

Og sidst, at rigtig mange af eleverne på uddannelsen har tænkt over det længe, når de endelig tilmelder sig, fordi det rigtige tidspunkt ikke lige har været det.

Hør hende fortælle om den snørklede vej mod drømmeuddannelsen, og hvad det var hendes far syntes hun skulle vælge.

Makeup artist i en voksen alder

makeup artist i en voksen alderBettina Hansen, Kosmetolog, www.klinikbetinna.dk

Kan du huske tiden fra ungdomsskolen?

Da man havde mulighed for at gå til syning, sløjd og kosmetik.

Allerede den gang (og det er rigtig mange år siden kan jeg vist godt røbe) var min drøm at arbejde med ansigtshud, både pleje og især makeup.

MEN – min far ”valgte” at jeg skulle gå til syning.

Jeg blev uddannet sygeplejerske og har i mange år været glad for jobbet, men syntes dog at der alligevel manglede noget.

Jeg sprang fra sygeplejen og blev uddannet som kosmetolog, og har nu gennem et par år haft klinik i mit hus med stor succes.

Men – jeg var jo stadig ikke helt i mål!

På beautymessen i København i marts 2017 mødte jeg tilfældigvis Anja Laursen, som jeg fik en kort og uforpligtende snak med – meget venlig og imødekommende.

Efterfølgende overhalede hverdagen mig lige indtil jeg fik tilbudt et job hos en konfirmand som gerne vil have lavet pin-up makeup – OMG!!

Snorlige eyeliner og røde læber – ups – dét MÅ jeg altså lære.

Det er fantastisk

Så NU er jeg i en voksen alder endelig i gang med makeup artist uddannelsen efter mange omveje.

Og det er fantastisk.

Vi har været på skole 2 dage indtil nu, og er nu i gang med træningen hjemme, hvor vi skal arbejde med de produkter, teknikker og look som Anja har vist os.

Jeg har startet med at bruge min veninde og et par gode naboer som modeller og glæder mig til at komme rigtigt i gang på kunderne i klinikken også.

Anja er god til at forklare selv små ting som man faktisk tænker: “det burde jeg da kunne”, men som alligevel er svært når man pludselig står med et ansigt foran sig man ikke kender.

Hun er særdeles erfaren og deler meget gerne ud af sin viden, og som elev har du hende altid tæt på, via mail, Facebook eller tlf. og det er dejligt, og betyder at man kan få hjælp og feedback, hvis der er noget man er i tvivl om derhjemme.

Til andre der som mig har overvejet det længe – kom i gang nu før det bliver for sent. Også hvis du har job som mig, for det kan sagtens passes ind.

www.klinikbettina.dk

Tilmelding til holdstart i 2018 er åbnet og du kan læse mere her.  

Du er altid velkommen til at sende mig en mail hvis du har spørgsmål af nogen art, på info@makeupartistuddannelsen.dk

 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder