Makeup artist uddannelsen i København

Makeup artist uddannelse i KøbenhavnMakeup artist uddannelsen i København blev skudt i gang i sidste uge.

Det var fedt at komme i gang og møde alle de søde elever.

Som altid på skolen er det en skøn blanding af forskellige kvinder (mænd er altså også velkomne), i alle aldre, med vidt forskellige baggrund og drømme.

Og det er med til at gøre det super fedt at undervise, for det giver en god stemning, masser af spændende input og der bliver delt masser af sjove, interessante og lærerige ting i sådan et forum.

Der har været stor efterspørgsel på et hold i København, da mange gerne vil have uddannelsen, og samtidig kunne passe deres job, familie og fritidsinteresser mens de dygtiggør sig indenfor makeup.

Uddannelsen er skræddersyet til dig, der allerede arbejder somMakeup artist uddannelse i København

og til dig, der har en passion for makeup og skønhed.

Uddannelsen giver dig

den grundlæggende viden du skal have som makeup artist, og du lærer produkter og teknikker på et professionelt niveau.

Uddannelsen strækker sig over 4-5 måneder (afhængig af hvornår den ligger), og er en kombination af undervisningsdage, hvor jeg viser demoer og eleverne træner praktisk, samt træning hjemme, via undervisningsdage, hvor jeg guider eleverne gennem det, der skal trænes til næste modul.

Det vil sige at eleverne er i en lærings- og trænings process over en længere periode, og på den måde får tid til at fordøje det de lærer, og udvikle sig i deres eget tempo, med mig som underviser og sparringspartner (og hjælpende hånd) ved deres side.

Alle kan være med – dem helt uden erfaring med makeup og dem med lidt eller meget erfaring med makeup.

Vi starter fra bunden, og herefter udvikler eleverne sig i hvert sit tempo, indenfor de pågældende modulers emner, og jeg guider hver elev videre så alle lærer noget, og skaber fremskridt og fremgang.

Læs mere om uddannelsen lige her.

Og mød 3 forskellige kvinder, der har taget uddannelsen lige her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.