Makeup artist på vej til Maldiverne

Makeupartist makeup artist

Share This Post

Makeup artist på vej til Maldiverne

MakeupartistDa jeg hørte om det job, Cecilie Joy Bruun, 23 år og makeup artist har fået, tænkte jeg:

“Ej, det er da for vildt”

og havde med det samme lyst til at dele det med dig, der læser med her.

Lige nu er Cecilie nemlig på vej til Maldiverne, i et job om bord på en yacht, hvor hun bl.a. skal arbejde som makeup artist for gæsterne om bord.

“En perfekt måde at tjene gode penge på, arbejde som makeup artist, og samtidig se verden” som hun skrev ti mig.

Hør hendes historie lige her:

Inden jeg uddannede mig til makeup artist var jeg omsorgs- og handicaphjælper hos en kvinde med muskelsvind, men havde en drøm om at blive makeup artist.

Og det har betydet utrolig meget for mig, at have taget uddannelsen. Jeg har fået det bedste grundlag at arbejde ud fra, og som jeg nu selv kan forme og udvikle hen af vejen.

Jeg har fået et godt boost på selvtilliden, for det er så fedt at se mit arbejde i reklamer, kampagner mm., for det betyder jo, at det man laver faktisk er ret godt, og det er den bedste beslutning til dags dato at tage uddannelsen til makeup artist hos Anja. “

Hvordan kom du i gang som makeup artist efter du blev færdig med uddannelsen?

“Jeg startede med at være ude på en masse TFP opgaver sammen med forskellige fotografer, for at få noget erfaring og nogle billeder til min portfolio, og derudover fik jeg freelance arbejde for Elisabeth Arden.

Herefter blev jeg fastansat hos Lancome som makeup artist, mens jeg stadig lavede freelance opgaver ved siden af, bla. for undertøjskæden Change og andre reklamejobs. ”

Hvordan fik du så jobbet på yachten?

“Jeg fik faktisk jobbet mens jeg var i Italien i efteråret som makeup artist på et fooshoot for et internationalt paryk firma. Jobbet varede en uge, da vi skulle hele deres kollektion igennem, og det har klart været et af de fedeste jobs jeg har lavet indtil nu, med super fede opgaver og masser af ansvar under hele forløbet.

Under opholdet i Italien mødte vi en Kaptajn fra en yacht, som viste sig at mangle en makeup artist til sin næste tur til Maldiverne.

Jobbet går ud på at jeg arbejder på yachten, som bliver chartret ud til Hollywood stjerner og andre “rich & famous”, og der er stor efterspørgsel på makeup artister, da gæsterne går meget ud, og gerne vil styles og ligne en million.

Jeg har siden taget et søsikkerhedskursus, som er kravet for at være på en yacht, og skal så på torsdag (i dag) flyve til Portugal, hvor vi så sejler til Maldiverne som er det første sted, der kommer gæster om bord.

Jeg har skrevet kontrakt for 12 måneder, makeuppen er pakket og jeg glæææææder mig helt vildt.”

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder