Makeup artist på spillefilmen Emma og Julemanden

makeup artist på spillefilmen

Share This Post

Makeup artist på spillefilmen Emma og Julemanden

annemetteTidligere på året var Annemette Mikkelsen, frisør hos Poul M og uddannet makeup artist i 2013 med, da der blev indspillet julefilm i Viborg.

Annemette tog makeup artist uddannelsen efter flere års overvejelser, og har siden lavet flere forskellige spændende ting, bl.a. fashion week, fotoshoots og altså spillefilmen her. 

Det er jo altid fedt, når elever fra uddannelsen er med på spændende opgaver – og jeg har bedt Annemette dele sin historie med os.

Jeg spurgte hende bl.a. hvordan hun fik jobbet og kom med på fil12241300_1519532265031074_738456913753368912_nmholdet – og hvad hendes job indebar:

“Jeg henvendte mig selv til produktionsselskabet Deluca Film. Jeg skrev bare en mail til dem, og Wupti så var jeg med på optagelserne.”
“Jeg havde flere forskellige opgaver. Jeg lagde makeup på skuespillerne, samt statister. Jeg var med til at lave elverører, og satte parykker på. Derudover var det også mit ansvar at holde øje med skuespillerne under optagelserne, så deres makeup og håret sad korrekt og lige iskabet hele tiden.”

“Det fedeste var at være så meget på, og jeg fik med det samme meget ansvar under optagelserne. Jeg har lært skønne mennesker at kende, både fra produktionen, skuespillere og statister, og vi havde et super godt makeup team og super søde mennesker omkring os.”

“Det hårdeste er ventetiden og lange dage med optagelser i regn og vind. Men det er det værd, for at få en kanon oplevelse, mere erfaring, en film på cv’et og nyt netværk i branchen.”


Har du også en makeup artist gemt i maven?

Og synes du bare at makeup og skønhed er spændende?

Og er du fascineret af de forandringer, man kan lave med makeup?

Uddannelsen henvender sig til alle, der interesser sig for makeup og skønhed og styling, og den kan bruges til mange forskellige ting og giver masser af muligheder i skønheds- og reklame/Tv branchen.

Fra private kunder, brude, fest, galla og konfirmand makeup. Til makeup til foto, film og reklame. Show og events.

Jeg bliver tit spurgt, hvordan man får “hul igennem” i branchen. Ligesom Annemette her, der lige pludselig var med på filmoptagelser.

Svaret er at det bl.a. er en fordel hvis

  • •du har gå-på-mod og ikke lader dig slå ud af et (eller mange) nej
    •du er villig til at bruge tid på at opbygge netværk, typisk gennem projekter sammen med andre nyuddannede, hvor alle arbejder for erfaringens og netværkets skyld
    •du selv tager initiativ og sender en masse både i vandet i form af kontakter, tilbud og gør opmærksom på dig selv.
  • du altid er til at regne med, kommer til tiden, er velforberedt og leverer et godt stykke arbejde.

Drømmer du også om at blive makeup artist – men er lidt i tvivl om, om det nu også er noget for dig, hvilke muligheder uddannelsen giver dig eller noget helt andet – så giv mig et kald på 26 22 06 67 eller send mig en mail.

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder