Makeup artist på fotoshoot

Share This Post

Makeup artist på fotoshoot

Både under og efter uddannelsen deler jeg henvendelser, samarbejdsmuligheder, jobs og opgaver med mine elever, og hjælper dem i gang i branchen.

Og i indlægget her kan du se, og læse mere om, et samarbejde og en smuk smuk billedeserie, der netop er et eksempel på det.

Som nyuddannet makeup artist er det vigtigt, at komme ud og få noget praktisk erfaring, få afprøvet teknikker og look og se hvordan det foregår på de forskellige opgaver og også at opbygge sit eget netværk.

Et af de vigtige områder, hvis man som makeup artist gerne vil arbejde med fotoshoots er, at få opbygget en portfolio med billeder, der viser hvad man kan.

Det foregår i samarbejde med fotografer og fotografelever, der har brug for makeup artister til egne projekter og portfolio opgaver, hvor alle har det fælles mål at få erfaring og billeder til deres portfolio.

Senest har nyuddannede Sara Møller Jensen været på fotoshoot med Bo Christensen, og jeg har stillet dem begge et par spørgsmål.

Bo Christensen:

Hvad var din inspiration til shootet?

“Jeg havde en idé om at lave en “editorial story” inspireret af en blanding af Lana Del Rey’s “Summertime Sadness” og “Twin Peaks”. Så der er lidt melankolsk stemning over billederne, som vi fik lov at lave i Tivoli Friheden.

Hvad er vigtigt for dig, når du samarbejder med makeup artister?

Noget af det allervigtigste er, at de overholder den tid de har, til at lægge makeup (og style hår), for der er altid en stram tidsplan og et team, der alle gerne vil i gang. Så det er vigtigt for mig, at de er realistiske omkring hvor meget tid de skal bruge, og holder sig indenfor tidsplanen.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt at de er dygtige og kan løse opgaven, men det har jeg faktisk aldrig oplevet at de ikke kunne.

Sara Møller Jensen:

Hvad tænkte du om looket du skulle lave?

Looket der skulle laves var inspireret af Lana del Rey’s look fra Summertime Sadness, som har noget 60’er agtigt over sig, og jeg elsker historisk makeup, så det var helt vildt fedt! Så jeg fyrede op for en lækker cat-eye liner og nogle røde læber, som vi havde lært og trænet i de historiske look på uddannelsen hos Anja.

Hvordan havde du det inden shootet?

Inden shootet var jeg en smule nervøs, eftersom dette var mit første location shoot, men både modellen Malene og fotografen Bo var enormt søde og meget nemme at arbejde sammen med, så tiden fløj virkelig bare afsted.

Inden jeg vidste af det var der gået flere timer, og Bo havde fået taget en masse lækre billeder.

Der var enormt god stemning og kreativ frihed hele eftermiddagen og aftenen, og det synes jeg bestemt skinner igennem på resultatet – et resultat jeg er enormt stolt af!

“SUMMERTIME SADNESS”

Foto: Bo Christensen, Model: Malene Mouritzen Auken, Hår: Nikoline Mouritzen Auken, Makeup: Sara Møller Jensen , Agency: Modelbooking, Location: Tivoli Friheden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder