Makeup artist på filmoptagelser

Makeup artist på filmoptagelser

Share This Post

Makeup artist på filmoptagelser

Stemningsrapport fra filmoptagelser.

Navn: Pernille Louise Rosendal

Titel: Bachelor i Social Education fra University College Copenhagen, teamkoordinator på 0-3 års området.

Pt.: Elev på makeup artist uddannelse i København, færdig slut september

Besøg Pernilles Facebook side: Ono Ono FX 

“Vi er lige blevet færdige med optagelserne til kortfilmen “Hold vejret” og det har været super fedt at være en del af filmholdet.

Jeg er blevet udfordret helt vildt, har lært en masse, og fået nye kontakter i branchen, så det har på alle måder været en fantastisk oplevelse, og jeg er så glad for, at jeg kom med, gennem Anjas netværk. ”

Det er super fedt, at få foden indenfor i Makeup Artist miljøet og begynde at opbygge et netværk.

“Jeg tilmeldte mig Makeup Artist Uddannelsen hos Anja Laursen for, at få en professionel og bred basisviden indenfor makeup og virkelig lære håndværket fra bunden! Jeg har fået anbefalet uddannelsen af op til flere. Nu forstår jeg hvorfor!

Det fedeste ved at være i gang er, at få de dér “AHA” oplevelser når noget pludselig lykkes eller giver et helt andet udtryk end dét man regnede med.

Det er super fedt, at få foden indenfor i Makeup Artist miljøet og begynde at opbygge et netværk.

Kombinationen af fysiske undervisningsdage og e-learning, gør det muligt for mig at passe mit fuldtidsarbejde under uddannelsen.

Netop dét skaber en utrolig fleksibel uddannelse, der samtidig ikke går på kompromis med et højt fagligt niveau, som er super vigtigt for mig.

Jeg har altid været en makeup-nørd og interesseret mig for sminke teknik.

Derfor søgte jeg i en meget tidlig alder mod scene- og filmkunsten. Senere har jeg også bevæget mig indenfor burlesquescenen og Drag.

Min drøm er at arbejde indefor film, teater og i det hele taget med anderledes opgaver inden for makeup, gerne special effects.

Jeg vil, sidenhen, have mit eget brand og sælge vegansk og cruelty free makeup – måske sågar udvikle et “special effects makeup” kit koncept, der er så nemt at gå til, at alle kan være med.

Men lige nu nyder jeg at være under uddannelse og lære så meget nyt, hele tiden.

Og jeg kan så varmt anbefale uddannelsen hos Anja til alle, der elsker makeup og drømmer om at bilve makeup artist – og som vil undervises af en engageret og dygtig underviser.”

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder