Makeup artist på eventyr i Dubai

Makeup artist i Dubai

Share This Post

Makeup artist på eventyr i Dubai

Lige om lidt pakker frisør og makeup artist Simone Drejer kufferten og hopper på flyet til Dubai.

Væk fra Århus og et job som frisør hos Frisør Claus Thy og freelance opgaver som makeup artist, til et job i den skandinaviske salon Feldvoss i Dubai.

Hør Simones historie her:

“Jeg kender Marie Louise, som er indehaver af salonen i Dubai, fra frisørskolen i Aarhus, og hun har tidligere spurgt om det var noget for mig at komme ned til hende og arbejde, og for nogle uger siden kontaktede jeg hende så, for jeg kunne mærke at jeg havde lyst til nye udfordringer, og at det var et eventyr jeg var parat til nu.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme ned i det gode vejr, men selvfølgelig glæder jeg mig mest til at få nye udfordringer i mit fag som frisør og makeupartist, med ALLE slags kunder fra hele verden! Det bliver vildt fedt. 

Salon Feldvoss i Dubai ansætter makeup artist og frisør Simone DrejerJeg har også spurgt Marie Louise Feldvoss, indehaver af Salon Feldvoss i Dubai, hvad hun kigger på når hun ansætter:

“Det vigtigste er, at det er dygtige, selvstændige og kreative piger med ben i næsen,  og det er en klar fordel, at de også er uddannet makeup artister. Det er en god service, at kunne tilbyde vores kunder muligheden for makeup og vejledning, og derudover saa elsker kvinder i Dubai en god blowdry og en laekker makeup”. 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder