Makeup artist job: 80’er styling til reklamefilm

Styling til rekalmefilm

Share This Post

Makeup artist job: 80’er styling til reklamefilm

Jeg har efterhånden lavet mange reklamefilm og spillefilm og jeg synes det er så fedt, hver gang.

Jeg elsker forberedelserne, hvor jeg sætter mig ind i opgaven, men også den helt særlige stemning der er på optagelser.

Koncentrationen, spændingen og det af og til hektiske aktivitetsniveau, når hele maskineriet ruller og optagelserne går i gang.

For noget tid siden var jeg booket til en reklamefilm, der skulle filmes i Billund, i Legoland.

Jeg havde en tidligere elev fra uddannelsen med som ekstra assistent, og sammen med chefsminkør Sofie De Mylius, skulle vi gøre omkring 20 børn og 10 voksne klar.

Halvdelen af reklamefilmen foregår i starten af 80’erne og den anden halvdel i nutiden, og den del der skulle foregå i 80’erne skulle selvfølgelig have ekstra fokus, i valg af tøj, hår og makeup, for at få det helt rigtige look og den rigtige stemning.

Så der var store briller, træsko, gummisko, joggingtøj, bukser med vidde og mange andre skønne retro ting at vælge imellem når skuespillere og statister skulle gøres klar. Super sjov og spændende opgave, og fedt at kunne tage en tidligere elev fra uddannelsen med på job.

På uddannelsen skal vi i gang med modul 3 i næste uge, hvor vi netop kommer omkring forskellige historiske look, og uanset hvad man drømmer om at komme til at lave som makeup artist, er det en vigtig del af grunduddannelsen og forståelsen for makeup, som jeg ser det.

 

 

 

 

 

 

 

 

Du kan se reklalmefilmen lige her

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder