Maiken har fået drømmejobbet som makeup artist

Maiken er i gang med makeup artist uddannelsen

Share This Post

Maiken har fået drømmejobbet som makeup artist

Maiken Gadegaard Jørgensen
Field CO-ordinator hos Lancôme

Maiken har taget drømmeuddannelsen til makeup artist

“Da jeg startede i Matas for 3 år siden blev jeg meget hurtig glad for brandet Lancôme, da jeg kunne se en forskel, når jeg brugte deres produkter.

Inden længe fandt jeg hurtig ud af hvad for en retning jeg ville gå, nemlig makeup vejen. Måden jeg fik lov til at vise kunderne nye måder at bruge make up’en på, gjorder mig mere inspireret og sikker på hvilken vej jeg ville.

Jeg fik en god anbefaling af Anja Laursens makeup artist uddannelse fra en kollega, og tænkte, at det var der, jeg skulle udvikle mig yderligere.

Og det må man sige jeg gjorde.

Da jeg tilmeldte mig uddannelsen havde jeg et fuldtidsjob i Matas, og derfor krævede det også jeg kunne passe det, ved siden af uddannelsen.

og her er forløbet på uddannelsen hos Anja perfekt. E-larning og fysisk træning passer utrolig godt sammen, da du får trænet og lært det grundlæggende sammen med Anja på undervisningsdagene, og så kan du træne så meget som du har tid til derhjemme, samtidig med, at du har dit fuldtidsarbejde ved siden af.

Så forløbet for mig har være rigtig spændende, lærerigt og smart, da det ikke gik ud over mit arbejde.

Da jeg tog beslutningen om at uddanne mig som makeup artist, havde jeg et delmål og et mere langsigtet mål. Delmålet var at blive en god og inspirerende makeup artist i MATAS for at hjælpe kunderne der, og mit mere langsigtede mål, min drøm, var at blive ansat hos Lancôme.

Og min drøm er gået i opfyldelse, hurtigere end jeg havde turde håbe.

Jeg er nu ansat som Field Co-ordinator for Lancôme, hvor jeg hjælper kunderne i MATAS’ butikker, men er ansat under Lancômes tag. Make up artist uddannelsen har været med til at opfylde en af mine store drømme og jeg er sikker på det giver mig flere store resultater senere i mit liv.

Så hvis du går med en drøm om at blive en dygtig makeup artist, kan Anja Laursen med sikkerhed opfylde din drøm, da hun er en dygtig, lærerig og ambitiøs makeup artist.

Du får en uddannelse, hvor du kan udvikle dig selv samt blive inspireret til mere leg med makeuppen. Lige fra basis makeuppen, til fest og brude makeup og til historiske makeup look og makeup til foto og film.

For mig har det været alle pengene værd. “

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder