Laila fik en flot 3. plads til DM i makeup

Laila vandt en 3. plads ved DM i makeup

Share This Post

Laila fik en flot 3. plads til DM i makeup.

Det var den vildeste følelse, at høre sit navn blive råbt op.

Laila fik en 3. plads ved DM i makeupLaila Damgaard, kosmetolog og negletekniker, fik sit diplom fra makeup artist uddannelsen i foråret 2015.

I efteråret 2015 startede hun som selvstændig hos negle-shoppen.dk

Og i fredags deltog hun for første gang i DM i makeup og vandt en flot 3. plads. 

Jeg er selvfølgelig både super glad på Lailas vegne og top stolt af at se en tidligere elev på podiet.

Jeg opfordrer hvert år mine tidligere elever til at deltage – og der har også været repræsentanter de seneste mange år, dog uden placering på podiet indtil nu – og jeg synes det er super fedt, modigt og sejt, når nogen stiller op og deltager i konkurrencen.

Jeg har stillet Laila et par spørgsmål, så jeg kan dele hendes oplevelser med dig.

Laila fortæller:

“Jeg havde faktisk besluttet, at jeg ville deltage længe inden de åbnede op for tilmeldingen, og Helle som jeg har klinikken med, og som altid har konkurreret med negle, har også inspireret mig til at stille op, så det var bare noget jeg vidste jeg ville.

Men inden konkurrencen gjorde jeg mig selvfølgelig masser af forskellige tanker om, hvordan det mon foregik, hvad det ville komme til at koste, reklameværdien for mig og min klinik osv. – og de sidste uger op til konkurrencen tænkte jeg “hvad har jeg dog rodet mig ud i!!”


“I mine forberedelser brugte jeg især lang tid på at finde den rigtige model, da der er meget specifikke krav til den model man bruger til konkurrencen, ligesom der er helt specifikke krav til temaet, denne gang var det “En dag på stranden”, og der er også helt særlige krav til selve makeup looket, farver osv.

“Jeg øvede makeuppen på mange forskellige modeller, og brugte mit netværk som sparringspartnere på look og hår, indtil jeg syntes alt var perfekt.

Det værste var nerverne i ugen op til, hvor jeg var ret spændt på det hele, og det var for vildt, da jeg så vandt 3. pladsen! Især da det jo var første gang jeg stillede op. Det var den vildeste følelse, at høre sit navn blive råbt op.

Det allerfedeste var at få ros af Søren Hedegaard, som sagde, at min makeup var perfekt og jeg blendede lige som han vil ha det. Det eneste der adskilte 1-2-3 plads var vores modeller, så valget af model er altså helt afgørende for hvilken placering man får.

Til andre makeup artister der overvejer at deltage vil jeg sige, at det er en super fed oplevelse. Det kan dog godt gå hen og blive lidt dyrt, så regn på økonomien i det”.

 

 Laila vandt en 3. plads ved DM i makeup
Laila vandt en 3. plads ved DM i makeupLaila vandt en 3. plads ved Dm i makeup

Går du rundt med en drøm om at blive makeup artist?

Elsker du skønhed, makeup og at arbejde med mennesker?

Og er du måske allerede frisør, kosmetolog, materialist, stylist, negle- eller vippetekniker?

Der er hold både i København (april 2016) og Århus (august 2016) og du kan passe dit job, men du tager uddannelsen.

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder