Lækkert professionelt makeup kit på makeup artist uddannelsen

Modul 1 er skudt godt i gang i Århus.

Nu står den på træning for eleverne hjemme med det top lækre makeup kit fra glominerals, som eleverne kan vælge at købe, indtil vi skal ses igen på modul 2 i marts.

lækkert professionelt makeup kit på makeup artist uddannelsen

Simone Djervad, frisør, en af eleverne på holdet, fortæller:

“Jeg tilmeldte mig makeupartist uddannelsen, for at udvide min frisør uddannelse. Jeg synes det er en rigtig god mulighed, for at blive udfordret i fremtiden – og så åbner det forhåbentligt en masse døre.

Det har været en super god start. Jeg er blevet præsenteret for studiets forløb og er blevet sat rigtig grundig ind i produkter og praksis.

Det fedeste ved at komme igang, er helt klart at få det i fingrene. Jeg synes det er rigtig interessant hvor forskellige vi er, med former og farver, og det er vildt fedt at se hvad makeup kan gøre af forskel og hvordan man kan ændre et ansigt. Jeg føler mig vildt inspireret til at lære mere, det er simpelthen for fedt.”