Kosmetolog Laila Damgaard har fulgt sin drøm og er nu selvstændig

Wihiiii, endnu en sommer solstråle historie fra en af dem, der blev færdig på uddannelsen i juni, kosmetolog Laila Damgaard, der har fulgt sin drøm og nu selvstændig.

kosmetolog Laila Damgaard har fulgt sin drøm - og er nu selvstændigTILLYKKE til Laila Damgaard, Looks By Laila – læs hendes historie lige her:

“Jeg har altid elsket makeup, og tog makeup artist uddannelsen hos Anja, da jeg i forvejen er uddannet kosmetolog, negletekniker og vippetekniker, så det var et helt naturligt skridt for mig.

Det fedeste ved uddannelsen er selvfølgelig alle de teknikker og makeup look man lærer, men derudover er Anja bare et super selvtillids boost at være sammen med.

Uanset hvad din baggrund er, og hvad du vil bruge uddannelsen til, så formår hun at guide dig, og så er hun super dygtig til at lære fra sig.kosmetolog Laila Damgaard har fulgt sin drøm og er nu selvstændig

Efter jeg har taget uddannelsen, er jeg kommet i gang med at lave mode- og skønhedsevents for plus size modeller (er selv plus size), og jeg vil sige at makeup artist uddannelsen og Anja, spiller en rolle i, at det er blevet en realitet.

Derudover er jeg netop startet som selvstændig kosmetolog og makeup artist, med egen klinik, og det har i flere år være en stor drøm at gøre det.

Så uddannelsen har virkelig givet mig et boost og et skub i den rigtige retning, og hvis du går med en drøm om at blive makeup artist, kan jeg varmt anbefale dig uddannelsen hos Anja.”

Uddannelsen til makeup artist henvender sig til dig, der allerede arbejder med skønhed og makeup, mode og styling, som frisør, style coach, materialist uddannet, kosmetolog/kosmetiker, i tøj, brille eller anden butik – men også til dig der bare har en passion for skønhed og makeup, og en drøm om at blive makeup artist.

Uddannelsen er sammensat sådan at du kan passe dit arbejde, mens du uddanner dig, og giver dig den fulde uddannelsen indenfor beauty makeup.