Job som makeup artist hos Lancôme og Sephora

job som makeup artsit

Share This Post

Job som makeup artist hos Lancôme og Sephora.

Et af de spørgsmål jeg ofte får er, hvordan jobmulighederne er som makeup artist, når man har taget uddannelsen.

Og svaret er, at det kommer an på flere forskellige ting.

Det spiller bl.a.ind, hvilken baggrund og erfaringer man har, hvad man drømmer om at bruge uddannelsen til og hvor ihærdig man er, for at komme videre efter uddannelsen.

Nogle dele af branchen kan være svær at få hul i gennem til, mens andre dele er nemmere.

Vil du fx gerne arbejde som Makeup artist på et modelbureau eller arbejde med film og TV, kræver det en solid arbejdsindsats, gode evner for faget og gåpåmod. Derudover skal der investeres tid i at samarbejde med fotografer og modeller om at få opbygget en portfolio.

Den sidste del, portfolio samarbejdet, plejer til gengæld at være relativ nem at komme i gang med, da både fotografelever/fotografer og modeller hele tiden er interesseret i at lave nye billeder og mangler makeup artister at samarbejde med, og her har jeg et stort netværk via bl.a. medieskolerne og designuddannelserne som gennem tiden har hjulpet mange videre i den retning.

Efterspørgsel på dygtige makeup artister

Et sted hvor jeg oplever at der er efterspørgsel på veluddannede og professionelle makeup artister, og hvor mange hurtigt får foden indenfor, er hos de store internationale parfumehuse og makeup firmaer, som Mac, Lancôme, Urban Decay mv. der løbende søger dygtige makeup artister til at vejlede deres kunder og sælge makeup og hudplejeprodukter.

I sidste uge fik en nuværende elev fra holdet i Århus job hos Lancôme mens en anden, der starter på uddannelsen til februar fik job hos Sephora, og jeg bliver jublende glad hver gang jeg hører fra en glad elev, der har fået et job, og er kommet et skridt nærmere drømmen.

Cecilie Trier Brikner

job som makeup artist hos Lancôme og Sephora

 

“At få jobbet hos Lancôme var faktisk en smule uvirkeligt, jeg kunne ikke helt forstå, at de havde valgt mig fremfor alle de andre de havde til samtale.

Jeg er helt vildt glad, det er fantastisk.

Jeg glæder mig til at vise dem hvad jeg kan som makeupartist men også som repræsentant for et fedt mærke som Lancôme, der har så meget fantastisk makeup og hudpleje”

 

 

 

 

Pernille Teichmann

job som makeup artist hos Lancôme og Sephora

“Ville bare lige fortælle at jeg er blevet ansat i den nye SEPHORA i Århus, og en af grundene til jeg blev ansat var fordi jeg starter hos dig.

Så det kan allerede bære frugt, før man overhovedet begynder hos jer. Så tusind tak 🙂!”

Du kan finde flere eksempler på, hvad tidligere elever har brugt uddannelsen til lige her.

Og et par stykker mere LIGE HER.

Kombiner uddannelsen med det du allerede laver

En del af dem, der tager uddannelsen, arbejder med skønhed og styling i forvejen, fx som frisør, kosmetolog, i Matas mv. eller som stylist og kan med det samme bruge det de lærer på uddannelsen i deres arbejde, til at give bedre råd og vejledning, sælge mere (af det rigtige) og lave (endnu) smukkere makeup look på deres kunder.

Mere end et kursus

På uddannelsen lærer du håndværket fra bunden og arbejder med det systematisk over de 5 moduler som uddannelsen er bygget op om, hvilket betyder at du opnår en fortrolighed med produkter og teknikker og når at fordøje det du lærer, og på den måde udvikler dig som makeup artist i gennem hele forløbet.

Det kan ikke sammenlignes med et weekend kursus eller et par dagskurser, da du som elev på makeup artist uddannelsen får dybden med, og arbejder med hver enkelt del af opbygningen af makeup, produkterne og teknikkerne over en længere periode i et forløb der er nøje sammensat så du udvikler dig mest optimalt, og med mig på sidelinjen til at lave demoer og guide dig igennem forløbet, så du er rustet til at arbejde professionelt med makeup.

 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder