Jeg bruger uddannelsen HVER DAG!

Share This Post

Jeg bruger uddannelsen HVER DAG!

Mød Nuray Karakan, som tog uddannelsen til makeup artist i 2017, og som allerede var ret ferm med en makeup pensel da hun startede.

Jeg bruger uddannelsen hver dagNuray Karakan, Coiffeur N
Frisør, Hairstylist og Makeup artist

” Jeg valgte at tage den spændende uddannelse til makeup artist for at udvikle mig, og blive meget dygtigere til at lægge makeup.

Jeg var i forvejen god til at style hår på mine kunder i salonen, på fotoopgaver og brudestylinger, men jeg var altid nervøs for at lægge makeup på min kunder og modeller.

Jeg følte mig ikke dygtig nok, men jeg blev perfekt til at lægge makeup på uddannelsen hos Anja. 

Jeg bruger uddannelsen HVER DAG.

Jeg bruger uddannelsen hver dagJeg har fået masser spændende opgaver efter uddannelsen, og jeg er slet ikke nervøs for at lege med mine makeup pensler, look og farver.

Jeg har mange flere brude kunder end før, fordi jeg kan tilbyde både makeup og styling i min salon, og jeg er næsten booket hver weekend til styling og makeup.

Jeg bruger min uddannelse som makeup artist HVER DAG, fx med råd og vejledning i makeup til min kunder som en ekstra service og vi holder også makeup aftener i salonen.

Jeg føler mig meget sikker på, at jeg altid har opgaver og jobs, fordi jeg har de 2 uddannelser i baghånden.”

Foto: Martin Lønstrup Esquives


Uddannelsen er IKKE kun for frisører, kosmetologer, materialist uddannede mv.

Den er til alle med en passion for skønhed og makeup – også til dig.

Og den er både til dig, der allerede har erfaring med at lægge makeup (ligesom Nuray herover), og til dig, der er helt grøn.

Undervisningen bliver tilpasset den enkelte elev så alle lærer noget og udvikler sig, og i sidste ende opnår et professionelt niveau.

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål af nogen art.

/ ANJA

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder