Nu har Jacqueline sin egen skønhedsblog

Skønhedsblog Makeupblog Blogger Makeup artist

Share This Post

Nu har Jacqueline sin egen skønhedsblog.

Det er en drøm der går i opfyldelse, når Jacqueline, som blev færdig på makeup artist uddannelsen i november, i dag lancerer sin spirtnye skønhedsblog.

Jacqueline Löfvall har sin egen skønhedsblog

Hør hendes historie lige her:

Jacqueline Löfvall, makeup artist – og skønhedsblogger på jacquelinelofvall.com

Jeg arbejder ved Cair Danmark, der er en engros virksomhed, der handler med mineral kosmetik og hudpleje produkter.

Mit job er at lære nuværende- og potentielle kunder om Bellápierres makeup produkter, og løbende holde dem informeret om nye tendenser indenfor makeup, så det vil sige at jeg både står for salg og undervisning.

Men uddannelsen har også betydet at jeg i dag lancerer en makeup blog
jacquelinelofvall.dk om Bellápierre makeup og vores andre produkter, og det glæder jeg mig helt vildt til at komme i gang med og det er så fedt at uddannelsen har ført det med sig også.

Jeg valgte at tage makeup artist uddannelsen ved Anja Laursen, fordi jeg havde hørt godt om uddannelsen, det lå i Århus, hvor jeg arbejder, samtidig med, at undervisningstimerne var “fleksible”, så jeg havde mulighed for at passe mit fuldtidsarbejde ved siden af uddannelsen.

Eftersom jeg til daglig arbejder med kosmetik, ønskede jeg at få et bredere kendskab til makeup verdenen, blive dygtigere og mere sikker, både teoretisk og praktisk, og det har uddannelsen helt klart givet mig.

Anja er en rigtig god underviser, der formår at lære fra sig og samtidig sprede en god, afslappet stemning.

Jeg har været meget tilfreds med hele forløbet – og har fået en meget bedre forståelse for makeup, hvilket selvfølgelig først og fremmest har gavnet mig rent erhvervsmæssigt, men det har også givet mig en masse personligt.

Jeg kan på det varmeste anbefale Makeup artist uddannelsen ved Anja Laursen.

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder