Gør som Iben – følg din drøm og bliv makeup artist!

Iben følger sin drøm og tager uddannelsen til makeup artist

Share This Post

Gør som Iben – følg din drøm og bliv makeup artist!

I tirsdags snuppede Iben herunder, sin plads på holdet til august.

Hør hvorfor:

Iben følger sin drøm og tager uddannelsen til makeup artistIben Filtenborg Bowman, 24 år, arbejder i butik, Grenaa.

“Jeg elsker makeup, og de effekter man kan lave med det – jeg mangler bare at kunne skabe det selv og derudover har jeg et stort ønske om at uddanne mig som frisør og tænker at det er en god ting at have på cv’et i den forbindelse, og senere kunne kombinere de to ting.”

” Jeg har vidst siden jeg var helt lille, at det var hår, makeup og skønhed jeg brændte for, men lige at tage uddannelsen som makeup artist har jeg overvejet de sidste 3-4 mdr. og nu skulle det så være!”

“Jeg glæder mig til at lære en hel masse, til at udfordre og udvikle mig selv, og så til at endelig at få sparket gang i den drøm jeg har. ”

“Jeg har hørt en masse godt om uddannelsen og så tiltaler det mig meget at jeg har mulighed for at passe mit job så jeg stadig har en fast indtægt. At den ligger i Århus er også et stort plus.”

Jeg glæder mig til at møde Iben, og alle de andre elever der starter til august, men lige nu er mit fokus på de elever der er i gang og som har 2 moduler tilbage.

Her kan du se lidt Stemningsbilleder fra modul 2 og 3 på uddannelsen:

Stemningsbilleder fra makeup artist uddanenlsen i Århus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

smokey eyes i flere udgaver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eyeliner og røde læber

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Historisk inspirerede makeup look på modul 3

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder