Glamour eller gummistøvler på spillefilm.

Spillefilm glamour eller gummistøvler

Share This Post

Glamour – eller gummistøvler?

Maria Birkelund som blev færdig på makeup artist uddannelsen i Århus i foråret 2017 har netop fået arbejde på en film der skal indspilles på Fanø i februar.

Jeg har spurgt hende hvordan det føles og hvad hun forventer:

Hør hendes svar her:

Maria BP, Makeup artist“Det føles så godt. ” 

  “Jeg er pavestolt over at jeg allerede INDEN et år efter jeg blev færdig har fået oparbejdet et portfolio og en erfaring, som er godt nok til at en filmproduktion har fuld tillid til at jeg kan løfte den arbejdsopgave at skulle være den ledende makeupartist for en spillefilm.

Jeg synes at jeg har arbejdet hårdt siden jeg blev færdig i sommeren 2017. Jeg har fået et fantastisk samarbejde med VIA Filmbyen som har givet mig mulighed for virkelig at udfolde mine evner, samt et netværk af fantastiske fotografer og modeller, og de opgaver har jo helt sikkert været medvirkende til, at jeg allerede står med denne opgave.

Det giver selvtillid.
Men at mit arbejde allerede har båret frugt, er mere end jeg turde satse på, på så kort en periode. Det giver mig både selvtillid i mit arbejde, men selvfølgelig også blod på tanden efter mere! og det her er jo kun begyndelsen, da jeg stadig føler at jeg er i min opstarts fase.

Jeg forventer at det bliver hårdt at lave film. Men det er en fantastisk udfordring som jeg vil gå 110% ind i, med en god fornemmelse og et åbent sind til at få mere erfaring og gode nye samarbejdspartnere.

Det føles så godt at have fået arbejde på filmen.

Jeg går slet ikke ind til denne opgave med en formodning om at det bliver glamourøst, tværtimod forventer jeg store striktrøjer og gummistøvler under optagelserne. 😆

Men jeg går ind med en forventning om at komme ud på den anden side med endnu mere erfaring, og endnu bedre rustet til kommende opgaver.”

Drømmer du om at blive makeup artist?

Altså om at kunne arbejde professionelt med makeup?

Måske på film som  Maria (og flere andre der har taget uddannelsen).

Eller på film og foto opgaver?

Eller måske drømmer du om at style brude?

Måske vil du bare gerne være blandt de bedste til at rådgive og vejlede kvinder i valg af produkter og teknikker hos nogle af de store makeup firmaer?

Eller måske drømmer du om at blive selvstændig med klinik, salon eller butik?

Eller er du bare passioneret omkring makeup og skønhed, og har lydt til at tage uddannelsen, uden helt at vide hvad det skal føre til?

Uanset hvad, så åbner makeup artist uddannelsen dørene til en masse muligheder i makeup og skønhedsbranchen. 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder