Indholdet

Uanset hvilket forløb du vælger på makeup artist uddannelsen, er der 5 moduler og hvert modul har hvert sit emne. Vi starter fra bunden og bygger stille og roligt ovenpå forløbet igennem, og kommer på den måde omkring alle de emner du skal kende, når du arbejder professionelt med makeup. Det, at vi bygger ovenpå modul for modul sikrer også, at du når at fordøje og forstå det du lærer, så du opnår en god sikkerhed i arbejdet med makeup.

Oversigt over modulernes indhold

Modul 1

The basicsimg_20160706_235010 Grundlæggende viden og teori, herunder: Hudpleje og hudtyper Produktkendskab og teknikker Formgivning og formforståelse. Ansigtsformer og karakteristika i ansigtet. Basen: herunder foundation, concealer, pudder, blush. Skygge og highlight. Fokus på at lave smuk og naturlig hud, at dække farveforskelle, at forme med lys og skygge, at anlægge rouge korrekt, og forme og optegne bryn.  It’s all natural. Naturlige makeupper til forskellige typer og anledninger. Fokus på smuk, sund og naturlig hud. Den usynlige makeup, der understreger og fremhæver det bedste, helt naturligt. Vi laver forskellige naturlige look, til forskellige formål og opgaver.

Modul 2

All about Eyes. Vi har fokus på øjenmakeupper og arbejder særligt med formgivning i forhold til ansigtsform og andre karakteristika. Herudover også farvevalg i forhold til øjenfarve og look. Vi laver forskellige øjenmakeup look, herunder smokey eyes. Wedding time Vi laver den ultimative, smukke og holdbare brudemakeup. Makeuppen, der både er en dagmakeup, en aftenmakeup, en foto makeup og som samtidig skal gøre bruden smukkere end nogensinde stiller store krav til såvel holdbarheden som finish i detaljerne i hver del af makeuppen. Påsætning af vippetotter.

Modul 3

Historic highlights Vi har fokus på de ikoniske makeup look gennem tiden, og arbejder med de største historiske highlights i forskellige moderne makeup look, særlig til foto. Der er fokus på formgivning af bryn og øjenmakeup for at opnå de forskellige look, samt på teknikker til den perfekte flydende eyeliner og smukke røde læber. Historic highlights Vi arbejder videre med moderne udgaver af flere ikoniske makeup look.

Modul 4

Red Carpet Glamour Vi skruer op for niveauet, g arbejder med finesser og detaljer, som i de glamourøse makeupper vi ser på den røde løber. Photo makeup Vi arbejder ud fra de krav der stilles til makeup til foto, i forhold til holdbarhed, intensitet og dækning, herunder også hvad man gør ved mænd på denne type opgaver. Denne dag er der også skriftlig eksamen.

Modul 5

Perfection Vi arbejder med udvalgte teknikker og makeupper fra hele forløbet og har fokus på perfekt finish i alle detaljer. “The Finals” Praktisk eksamen og afslutning.
Efter uddannelsen har du den nødvendige grundviden om
 • Hygiejne og kontraindikationer
 • Farvevalg
 • Produkter og teknikker
 • Hudtyper og forbehandling af huden
 • Formgivning og optegning af bryn
 • Ansigtsformer
 • Contour, highlight og rouge
 • Naturlig look, dag- og aften makeup
 • Brudemakeup, fest- og galla makeup
 • Eyeliner teknikker og påsætning af kunstige vipper
 • Historisk inspirerede makeup look
 • Makeup til foto, film, reklame og TV