Et forløb over 4 måneder.

Forløbet strækker sig over ca 4 måneder, det vil sige at du er i gang i ca. 120 dage, og det er derfor vigtigt at forstå, at de fysiske undervisningsdage IKKE står alene.

Det er dog kun de 2 dages skemalagt undervisning på hvert modul du skal møde til, Der er 2 dages undervisning på hvert modul, og herunder ser du datoerne. Derudover bestemmer du selv hvornår du arbejder videre hjemme, via det materiale du modtager på forløbet, og kan få sparring og feedback løbende.

Undervisningen er nøje sammensat så du kan passe et arbejde, mens du uddanner dig, uden at gå på kompromis med det faglige niveau eller indhold.

Undervisningen er en kombination af

 • 2 undervisningsdage hver modul
 • skriftligt kompendium
 • e-learningsvideoer med udførlige demoer
 • træning hjemme via undervisningsvideoerne, hvor jeg guider dig igennem det der skal trænes til det pågældende modul.Får du brug for hjælp, sparring eller feedback i din træning hjemme, sender du blot en mail eller en sms med billeder af det, du er i tvivl om, og herefter får du svar fra mig, så du kan komme videre i din træning.Det betyder, at du altid har en livline til mig, i perioderne mellem undervisningsdagene, og ikke er alene i din træning.


Viborg Januar 2020 – weekend

Modul 1 : Lørdag d. 25. og søndag d. 26. januar
Modul 2 : Lørdag d. 22. og søndag d. 23. februar
Modul 3 : Lørdag d. 14. og søndag d. 15. marts
Modul 4 : Lørdag d. 18. og søndag d. 19. april
Modul 5 : Lørdag d. 2. og søndag d. 3. maj

Alle dage i Viborg, adresse følger, i tidsrummet kl. 10-16

Alle dage kl. 10-16

BOOK DIN PLADS HER

Aarhus Februar 2020

Modul 1 : Tirsdag d. 25. og onsdag d. 26. februar
Modul 2 : Tirsdag d. 24. og onsdag d. 25. marts
Modul 3 : Tirsdag d. 21. og onsdag d. 22. april
Modul 4 : Tirsdag d. 26. og onsdag d. 27. maj
Modul 5 : Tirsdag d. 16. og onsdag d. 17. juni

Undervisningen foregår på Vester Allé 8, 8000 Århus C.

Alle dage kl. 10-16

BOOK DIN PLADS HER

Værløse April 2020

Modul 1 : Mandag d. 27. og tirsdag d. 28. april
Modul 2 : Mandag d. 11. og tirsdag d. 12. maj
Modul 3 : Tirsdag d. 2. juni og onsdag d. 3. juni
Modul 4 : Mandag d. 22. juni og onsdag d. 23. juni
Modul 5 : Mandag d. 17. og tirsdag d. 18. august

Undervisningen foregår på Kirke Værløsevej 26 A i Værløse.

Alle dage kl. 10-16

BOOK DIN PLADS HER

Tag uddannelsen, mens du passer dit arbejde

Forløbet er sammensat, så du kan passe dit arbejde sideløbende.

Langt de fleste elever har fuldtidsjob, flere er selvstændige med egen klinik/salon/butik, har børn og familie og fritidsinteresser.

Den særlige opbygning gør, at du får en grundig uddannelse på et højt fagligt niveau, på et fleksibelt forløb.

Undervisningen er en kombination af

 • fysiske undervisningsdage (se datoer ovenfor), hvor jeg viser produkter, teknikker og demoer af de makeup look, der hører til det pågældende modul, og hvor du træner praktisk på modeller med hjælp og vejledning fra mig og min assistent.

og

 • træning hjemme hos dig selv, hvor jeg guider dig gennem det du skal træne, via udførlige undervisningsvideoer. Her vil være videoer med de look jeg har vist på undervisningsdagene, samt andre look indenfor det pågældende modul.

Dette giver en fleksibel, målrettet og effektiv undervisningsform, der imødekommer behovet for videreuddannelse sideløbende med at du passer et fuldtidsarbejde, din business og øvrige liv.

Du skal altså kun sætte kryds i din kalender 10 dage fordelt over de ca. 4 måneder, som uddannelsen strækker sig over.

Det betyder, at du kan træne og øve dig, når det passer dig, der hvor der passer dig og lige så meget som du har lyst til og behov for.

Og du har samtidig alle videoerne til evigt eje, og kan gå tilbage til dem, hvis du har brug for at få genopfrisket noget.

Der er også et skriftligt kompendium med den teoretiske del, som bliver lagt op på uddannelsens lukkede forum på nettet, sammen med undervisningsvideoerne, efter hvert modul.

Får du brug for hjælp eller feedback i din træning hjemme, sender du mig blot en mail med billeder og dine spørgsmål, og herefter svarer jeg dig så hurtigt jeg kan.


Maiken Gadegaard Jørgensen
Field CO-ordinator hos Lancôme

eksempler på job som makeup artist

Da jeg tilmeldte mig uddannelsen havde jeg et fuldtidsjob i Matas.

Og derfor var forløbet på uddannelsen hos Anja perfekt.

E-learningsdelen og undervisningsdagene passer utrolig godt sammen, da du får trænet og lært det grundlæggende sammen med Anja på undervisningsdagene, og så træner videre hjemme, som det passer ind.

Jeg er nu ansat som Field Co-ordinator for Lancôme, og det har længe været mit drømmejob.

Makeup artist uddannelsen har været med til at opfylde en af mine store drømme og jeg er sikker på det giver mig flere store resultater senere i mit liv.

Sådan foregår det

Tilmelding

Du tilmelder dig her på hjemmesiden under menupunktet “Book en plads” eller via en af tilmeldingsboksene du finder flere steder på siden.

Her udfylder du tilmeldingsformularen med dine oplysninger.

Tilmelding og betaling af din plads hænger sammen, så du vælger med det samme, om du vil betale hele uddannelsen på en gang eller om du vil dele betalingen op i 4 rater, og vælger hvordan du vil betale.

Herefter modtager du en mail med dit personlige log-in til uddannelsens lukkede forum “Simplero”, samt en velkomstmail med forskellige praktiske oplysninger.

Gem disse mails et sted du kan finde dem igen, for du skal bruge begge dele når du starter på uddannelsen.

Bestilling af makeup kitGlominerals makeup kit

Du kan vælge at købe et makeup kit gennem uddannelsen, men du kan også bruge dit eget, eller vælge at købe et andet, hvis du foretrækker det.

Omkring 2 måneder inden start på uddannelsen, får du en mail fra mig vedr. bestilling og betaling af makeup kittet fra Glo Skin Beauty, hvis du vælger at købe det.

Kittet er et professionelt basis makeup kit, som har en værdi af mere end 16.000 kr. og som ruster dig godt til såvel uddannelsen som job og opgaver.

Som elev på skolen hos mig får du det til en ekstraordinær pris, kr. 6.900 Inkl. moms.

Simplero – uddannelsens forum på nettet

1 mdr. inden modul 1 åbner jeg op for det lukkede forum på nettet, “Simplero”, hvor alt underivsningsmaterialet kommer til at være, og det skriftlige kompendie til modul 1 kommer på, så du har god tid til at læse det igennem, inden vi skal ses første dag på modul 1.

Undervisningsdagene

Der er 5 moduler i alt, og hvert modul starter med 2 undervisningsdage, med nøje planlagt undervisning.

Her gennemgårjeg teori, samt viser demoer og teknikker til de look, der skal laves til det pågældende modul.

Herefter træner eleverne på hinanden og/eller medbragte modeller, med hjælp og vejledning fra mig og min assistent.

Undervisningen disse dage er nøje planlagt så eleverne får den nødvendige viden og praktiske opstart på modulet, til at kunne arbejde videre hjemme, efter de udførlige undervisningsvideoer til modulet.

Mellem modulerneSpændende opgaver som makeup artist

Efter de to undervisningsdage hvert modul træner eleverne hjemme, via undervisningsvideoer, hvor jeg guider dem igennem de teknikker og look der hører til det pågældende modul.

Dette giver frihed til, at eleverne på uddannelsen kan træne og arbejde med teknikker og look, når det passer ind hos den enkelte, og i det tempo og den mængde, der er brug for.

Til hvert modul er der et arbejdsark, med det der skal være fokus på, samt en anbefaling af, hvilke look der skal trænes, og er der brug for hjælp eller feedback i træningen hjemme, kan eleverne sende en mail med billeder, og få hjælp til at komme videre.

Forløbet

Uddannelsen strækker sig over ca. 4 måneder og er sammensat af 5 moduler.

Jeg har nøje skræddersyet indholdet, så vi starter fra bunden og stille og roligt bygger ovenpå modul for modul og uanset den enkelte elevs udgangspunkt, med eller uden erfaring fra makeup, så sikrer det, at alle lærer håndværket fra bunden, bliver fortrolige med teknikkerne og udvikler sig i deres eget tempo.

Jeg følger hver enkelt elev og giver individuel feedback undervejs, og det sikrer at alle lærer det de skal, og får fuldt udbytte af uddannelsen.

Og at det strækker sig over 4 måneder betyder også, at eleverne har tid til at “fordøje” det de lærer, arbejde med det og stille og roligt forstå det, så det bliver integreret i deres arbejde med makeup, og netop her opstår et højt professionelt niveau og en fortrolighed med teknikker, produkter og look, som ikke kan læres på korte dagskurser.

Eksamen og diplom

Uddannelsen afsluttes med eksamen og der udstedes diplom på at du er makeup artist. Der er en lille skriftlig prøve, samt 2 praktiske prøver der skal bestås, for at du kan få dit diplom.

Negletekniker Liv Ziska, Skanderborg Hudpleje

eca3dab2-3250-49a1-8ec0-71042b07d85d

Det føles fantastisk at kunne kalde sig makeup artist.

De 5 måneder er gået lynhurtigt, det har været et utrolig lærerrigt og spændende forløb.

Anja har været utrolig dygtig til at lære fra sig og give sig tid til virkelig at hjælpe hver enkelt elev igennem hvert modul.

Jeg glæder mig helt vildt til, rigtig at komme i gang med at arbejde som makeup artist nu, at hjælpe mine kunder. 

Om det så blot handler om at finde den rigtige farve pudder/foundation, at lægge en lækker dagsmakeup, en vild festmakeup eller en elegant og langtidsholdbar brudemakeup, jeg føler mig i hvert fald 100% rustet til at klare alt dette og meget mere.

 Overordnet oversigt over modulerne

Modul 1

Dag 1: The basicsimg_20160706_235010

Grundlæggende viden og teori, herunder:

Hudpleje og hudtyper

Produktkendskab og teknikker Formgivning og formforståelse. Ansigtsformer og karakteristika i ansigtet. Basen: herunder foundation, concealer, pudder, blush. Skygge og highlight. Bryn. Fokus på at lave smuk og naturlig hud, at dække farveforskelle, at forme med lys og skygge, at anlægge rouge korrekt, og forme og optegne bryn.

Dag 2: It’s all natural.
Naturlige makeupper til forskellige typer og anledninger. Fokus på smuk, sund og naturlig hud. Den usynlige makeup, der understreger og fremhæver det bedste, helt naturligt. Vi laver forskellige naturlige look, til forskellige formål og opgaver.

Modul 2

Dag 1: All about Eyes.
Vi har fokus på øjenmakeupper og arbejder særligt med formgivning i forhold til ansigtsform og andre karakteristika. Herudover også farvevalg i forhold til øjenfarve og look. Vi laver forskellige øjenmakeup look, herunder smokey eyes.
Dag 2: Wedding time
Vi laver den ultimative, smukke og holdbare brudemakeup. Makeuppen, der både er en dagmakeup, en aftenmakeup, en foto makeup og som samtidig skal gøre bruden smukkere end nogensinde stiller store krav til såvel holdbarheden som finish i detaljerne i hver del af makeuppen. Påsætning af vippetotter.

Modul 3

Dag 1: Historic highlights
Vi har fokus på de ikoniske makeup look gennem tiden, og arbejder med de største historiske highlights i forskellige moderne makeup look, særlig til foto. Der er fokus på formgivning af bryn og øjenmakeup for at opnå de forskellige look, samt på teknikker til den perfekte flydende eyeliner og smukke røde læber.
Dag 2: Historic highlights
Vi arbejder videre med moderne udgaver af flere ikoniske makeup look.

Modul 4

img_20160922_195542

Dag 1: Red Carpet Glamour
Vi skruer op for niveauet, g arbejder med finesser og detaljer, som i de glamourøse makeupper vi ser på den røde løber.

Dag 2: Photo makeup

Vi arbejder ud fra de krav der stilles til makeup til foto, i forhold til holdbarhed, intensitet og dækning, herunder også hvad man gør ved mænd på denne type opgaver.
Denne dag er der også skriftlig eksamen.

Modul 5

Dag 1: Perfection
Vi arbejder med udvalgte teknikker og makeupper fra hele forløbet og har fokus på perfekt finish i alle detaljer.
Dag 2: “The Finals”
Praktisk eksamen og afslutning.

Du vil blandt andet lære

 • de professionelle teknikker bag makeup lægning
 • de mange forskellige anvendelsesmuligheder de forskellige makeup produkter har
 • at vælge produkter og redskaber ud fra et professionelt synspunkt
 • hemmeligheden bag en ultra holdbar makeup
 • at bruge formgivning og farvevalg bevidst i dine makeupper
 • at rådgive og vejlede kvinder i valg af makeup og hvordan de selv bruger det
 • at lave makeup i forhold til den type kunde du har, hendes ansigtsform og øvrige karakteristika
 • hvordan du med forskellige makeup look kan ændre udtryk hos din kunde

13267919_10156894415435177_5638437966195368729_n

Anette Laursen, Frisør, Makeup artist v. LeManagement

Jeg vil klart anbefale andre at blive uddannet makeup artist på uddannelsen hos Anja Laursen.

Hun har et stort netværk, ved meget om branchen og kan sit håndværk.


Du lærer også 

 • at vælge den rigtige foundation farve
 • at forme et ansigt med contour og highlight
 • hvad du gør med makeup på mænd
 • at lave smuk hud, på moden og rynket hud
 • hvordan du sikrer at makeuppen holder længe
 • hvilke farve øjenskygge der passer til forskellige øjenfarver
 • teknikkerne til en perfekt flydende eyeliner
 • at sætte kunstige vipper på
 • at lægger øjenskygge på tunge øjne, små øjne, smalle øjne osv
 • hvordan du lægger blush korrekt
 • hvad kravene er til en fotomakeup, til film og TV, show mv.

Og meget meget mere…

En grundig og seriøs uddannelse til makeup artist.

Jeg har arbejdet som makeup artist siden 2006 og har undervist lige så længe.

Jeg har brugt mine mange års erfaring fra branchen og med undervisning af makeup artister og alt det jeg har suget til mig på alle de freelance jobs jeg har haft gennem årerne, og kogt det ind til essensen af, hvad en makeup artist skal kunne, i forhold til de krav branchen stiller.

Opbygningen og sammensætningen af de 5 moduler er nøje gennemtænkt, og giver dig mulighed for at bygge ovenpå fra modul til modul, og samtidig at træne og fordøje hvert modul, inden der tages hul på nyt stof.
Et af resultaterne er, at du opnår god forståelse for stoffet, bliver fortrolig med teknikker og produkter og på denne måde opnår størst mulig udbytte af uddannelsen.

Derudover har du det skriftlige kompendium og video filerne, som både indeholder det der gennemgås på livemodulerne samt ekstra træningsmateriale, til evigt eje og kan vende tilbage til dem, hvis du får brug for at se enkelte teknikker, look og inspiration senere hen.

Der afsluttes med en skriftlig prøve samt 2 praktiske eksamener, og der er ekstern censor på. Det sikrer at niveauet er højt, og at såvel elever fra skolen hos mig, såvel som uddannelsen, har et godt ry i branchen.

Og på skolen hos mig er du ikke ude af mit netværk, når du er færdig. Jeg sender mange jobs, opgaver og samarbejdsmuligheder videre løbende, til både nuværende og tidligere, og står også fortsat til rådighed hvis du har brug for sparring eller hjælp på din videre vej i branchen.

Uddannelsen henvender sig til dig, der

 • interesserer sig for mennesker, makeup, mode, skønhed og styling
 • er frisør eller frisør elev
 • er kosmetolog/kosmetiker eller elev
 • er stylist
 • er materialist uddannet
 • arbejder indenfor parfume- og kosmetik branchen
 • er vippe- eller negletekniker
 • er dekoratør, fotograf, designer eller noget helt andet, med passion for skønhed og makeup
 • er selvstændig med egen klinik, salon eller butik

Forløbet er sammensat så der både er plads til dig,

 • med (meget) erfaring med makeup i forvejen, men som ønsker at opdatere dine evner og din viden, blive mere sikker i dit arbejde og få papir på at du er makeup artist

og dig

 • med lidt eller slet ingen erfaring med makeup i forvejen, men som gerne vil lære håndværket helt fra bunden og have en professionel uddannelse til makeup artist

Det vigtigste er at du har en interesse og passion for makeup og skønhed.

RestoReview