Fedt at kunne tilbyde den fulde pakke indenfor hår og makeup

Share This Post

Fedt at kunne tilbyde den fulde pakke indenfor hår og makeup

Mød Mille Harbo Jacobsen.

Hun er frisør og makeupartist, og partner i salon MIPEcph.

Hør hvad det har betydet for hende at tage makeup artist uddannelsen.

Det betyder meget for mig, at ha denne uddannelse i min hverdag.

Jeg tog min makeupartist uddannelse hos Anja i 2013 og har siden startet som selvstændig med salon i København, hvor makeuppen fylder en stor del.
Da jeg tog uddannelsen arbejdede jeg fuld tid som frisør, og havde hverken lyst eller råd til at miste flere måneders løn for at blive makeupartist.

Derfor passede makeup artist uddannelsen hos Anja perfekt til mig, så jeg stadig ku passe mit arbejde og samtidig uddanne mig . Det var fedt.

Lækkert at have hele pakken.

Det betyder meget for mig, at ha denne uddannelse i min hverdag. Som frisør er det så lækkert at have hele pakken.

Ikke kun kunder, som skal til fest men også til dem som bare ønsker en lækker styling og en let makeup og vejledning, og så ved man hvordan præcis hvad der passer til den enkelte, og at makeuppen holder.

Jeg har sammen med en partner åbnet en salon midt i København, og har rigtig meget fokus på bryllupper og brudekunder.

det betyder alt for os, at vi kan tilbyde den fulde pakke indenfor hår og makeup på sådan en stor dag.

Vi har brude hver weekend og det er vigtigt for os, at vi kan sætte en høj standard for vores virksomhed og det vi laver for vores kunder.

Det bliver et vildt år.

Vi har også været på flere fotoshoots, bl.a. for Magasinet Bruden, hvor vi har stylet modellerne med brudehår og makeup, og det er fedt også at have den mulighed i salonen.

Vi havde den fedeste oplevelse de dage vi var ude og lave Brude Magasinet, og det var så fedt at se vores arbejde i et magasinet -vi håber på det igen næste år . Og det har nu ført med sig, at vi skal til Aalborg i feb og undervise i brude frisurer osv. – det blir et vildt år.

Perfekt forløb når man har et job

Hele forløbet hos Anja var super godt og lærerigt. Jeg lærte rigtig meget på kort tid og hver undervisningsdag man var der, var fuld af inspiration.  Anja er et meget behageligt menneske og en god underviser, og man fik hjælp når man ikke lige forstod det. Hun er pisse dygtig og ved hvad hun snakker om.

Jeg kan kun varmt anbefale makeupartist uddannelsen hos Anja, især hvis man som mig har en travl hverdag og samtidig gerne vil uddannes professionelt indenfor makeup, for der er forløbet sammensat helt perfekt.

 

Skal 2017 også blive et vildt år for dig?

Og drømmer du også om flere muligheder i dit arbejdsliv?

Uanset om du er

  • frisør
  • kosmetolog
  • beauty advisor
  • butiksassistent i mode-, makeup- eller skønhedsbranchen
  • vippe- eller negletekniker
  • eller noget helt, helt andet

så giver makeup artist uddannelsen dig mange forskellige muligheder efterfølgende. Og jeg elsker at dele historier fra tidligere elever her på bloggen, til inspiration for alle, der går og drømmer om at springe ud i noget nyt.

Du kan læse mere om makeup artist uddannelsen i Århus og København her.

Og du er altid velkommen til at sende mig en mail, hvis du har spørgsmål af nogen art.

info@makeupartistuddannelsen.dk

 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder