Et arbejde jeg elsker og brænder for.

Louise Eskesen, 26 år, Makeup Artist og Retail Manager hos MAC.

Oprindelig uddannet serviceøkonom.

“Det var på tide at følge drømmen.”

“Jeg valgte at tage uddannelsen fordi det altid har været en drøm, og så besluttede jeg mig for, at det var på tide at følge drømmen og få en karriere og et arbejde som jeg elsker og brænder for.

Jeg har netop fået job som makeup artist og retail manager ved MAC, hvor jeg både arbejder som makeup artist ved standen og har det overordnet ansvar for den.

Jeg søgte en stilling som makeup artist hos MAC, fordi jeg tænkte det ville være lidt af et drømme job. Og jeg er sikker på, at det, at jeg havde taget makeup artist uddannelsen hos Anja, gjorde udslaget mht. at jeg blev kaldt til samtale hos dem.

Til jobsamtalen spurgte de så ind til, om jeg også kunne have mod på at blive manager ved Mac standen – det sagde jeg ja til og endte med at blive tilbudt stillingen.

Det føles så mega fedt at have fået jobbet og jeg glæder mig vildt meget til, hvad den næste tid bringer.

Det har været en helt igennem vidunderlig uddannelse (og efterfølgende kurser) jeg har taget hos Anja. Det hele har bare været et vildt fedt eventyr, hvor jeg endelig føler jeg er landet på den rigtige hylde i livet og kan opnå de inderste drømme jeg længe har haft❤️. “


Vil du også følge din drøm og gå efter et job du elsker og brænder for?

Se næste holdstart og mere info her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.