Drømmejobbet som makeup artist

Share This Post

Camilla Høegh blev færdig med makeup artist uddannelsen i november sidste år.

Og d. 1. november i år, starter hun på drømmejobbet som makeup artist hos Klinik Rococo i Randers.

“Jeg skal som makeup artist stå for alle deres makeup aktiviteter og deruodver også lave negle, eyelashes, spraytan, bryn/vipper og voks.”

Camilla er uddannet materialist, og har en passion for skønhed og makeup.
Og hun var ikke ikke i tvivl om at uddannelsen til makeup artist var det rigtige for hende, da hun startede på den i efteråret sidste år.
“Jeg tænkte, at ud dannelsen villle give mig rigtig mange muligheder og at det nærmest kun var mig selv, der satte grænserne.”
“Så til at starte med har jeg kørt som freelance makeup artist og har bl.a. andet lavet fotoshoots for firmaet Akrobath,  makeup event for Tromborg, brude og konfirmander, samt opgaver for Max Factor.

“Men da jeg så jobbet hos Klinik Rococo, så jeg en masse nye muligheder, og søgte det, selvom de t faktisk var en kosmetolog/ negletekniker, de søgte.”

“Det, at jeg er uddannet makeup artist, var en afgørende faktor for, at de valgte at ansætte mig alligevel, sammen med min baggrung som materialist og min ihærdighed, når der er noget jeg brænder for.”

“Det er virkelig et drømmejob, hvor jeg kan kombinere alle de ting jeg elsker og synes er fedt, og samtidig få masser af erfaring.”

“Og nu uddanner de  mig så indenfor alle de  øvrige områder, så det er helt vildt fedt.”

 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder