Drømmejobbet hos Sephora

Share This Post

Drømmejobbet hos SEPHORA

Jeg elsker at dele solstråle historier fra mine tidligere elever med dig, og heldigvis er der mange af dem.

Her er en sprit ny af slagsen – mød Charlotte Faber Sørensen, 32 år, makeupartist.

Netop ansat som Department Manager hos SEPHORA Aalborg pr. 1. september 2018

Makeuptrends, inspiration og tendenser

“Jobbet som Department Manager hos SEPHORA er virkelig en drøm for en Makeupartist som mig, og jeg er helt vildt stolt over at have fået det, og glæder mig til at komme i gang når butikken åbner.

I SEPHORAS unikke skønhedsunivers kan ens kreative evner virkelig blive udfoldet og udfordret på fedeste vis.

Jeg glæder mig til at arbejde med de lækreste mærker og have fingeren på pulsen med nye makeuptrends og tendenser, for det er med til at holde en motiveret og i gang så man hele tiden udvikler sig.

Og jeg synes det er så fedt at kunne inspirere og hjælpe kunderne til at finde deres helt rigtige look, det der fremhæver deres skønhed allerbedst.

Jobbet indebærer at jeg skal stå for den daglige drift og ledelse i butikken og motivere medarbejderne til at yde deres bedste, og det bliver super spændende.

Jeg manglede den faglige viden

Jeg har altid elsket makeup og haft det som hobby, men jeg manglede den faglige viden bag, så jeg kunne arbejde professionelt med det og derfor valgte jeg at tage makeup artist uddannelsen hos Anja i 2015.

Jeg arbejdede som salgsassistent med modetøj, men brændte for makeuppen og havde en drøm om at skifte branche, og uddannelsen har klædt mig fantastisk på til at arbejde med makeup på et professionelt plan.

Det er en fornøjelse at kunne vejlede folk i at vælge de rigtige produkter, finde den perfekte foundation og det rigtige makeup look til dem, og jeg ved jeg har grundprincipperne i orden.

Siden jeg blev færdig på uddannelsen har jeg arbejdet freelance for forskellige firmaer bl.a. CND, NYX og Lancome i stormagasiner og i Matas for at promovere nye mærker og produkter.

Jeg har arbejdet med fotoshoots og styling events sammen med en dygtig plussize blogger der hedder Curvylicious.

Og så har jeg promoveret mig selv som makeupartist gennem diverse events med Quick makeup for “migogaalborg”, Shoppen og Friis (storcentre i Ålborg).

Senest har jeg arbejdet som Counter Manager i Salling for bare minerals og Buxom.

Investeringen og Forløbet

Jeg elskede den måde forløbet på uddannelsen var sammensat på, for det gav mig mulighed for i mit eget tempo, at få afprøvet de forskellige produkter og teknikker i min træning hjemme.

På den måde udviklede jeg mig stille og roligt, blev mere og mere sikker i mit arbejde og jeg elsker at se hvor stor en forskel du kan gøre, når du præcis ved hvilke træk du skal fremhæve i et ansigt og hvordan du skal gøre det.

Anja er den dygtigste underviser og hun ser, hvor hun bedst kan hjælpe den enkelte elev, men også udfordre dig, så du får det bedste udbytte gennem uddannelsen.

Jeg havde hørt godt uddannelsen hos Anja inden jeg startede, og da jeg havde været til et info møde var jeg sikker på at jeg skulle tage uddannelsen da den passe perfekt med dets opbygning, så jeg stadig kunne passe mit arbejde mens jeg tog uddannelsen.

Jeg vidste, at denne uddannelse ville jeg bare SÅ gerne investere i,  da den var en super god udbygning af min salgsassistent uddannelse. For med den på cv’et ville jeg kunne arbejde i butikker som sælger makeup og jeg har siden aldrig fortrudt ét sekund at jeg gjorde en investering i min fremtid.

Det har været det hele værd og det er jo derfor jeg er, der hvor jeg er, rent arbejdsmæssigt i dag.

Uddannelsen er for alle med en passion for makeup og skønhed.

Der er kosmetologer der tager den for at opgradere deres viden og kunnen, så de kan rådgive og vejlede deres kunder bedre i klinikken. Uden at drømme om at arbejde for store makeup firmaer.

Der er frisører der tager den, for at kunne style både hår og makeup på deres kunder, særligt brude, men også for at kunne arbejde på fx shows og events og foto opgaver.

Der er nogle der tager uddannelsen, uden at vide præcist hvad de vil bruge den til.

Og så er der dem, der ligesom Charlotte har en drøm om at arbejde for et stort makeup firma.

Alle er velkomne. Uddannelsen kan bruges på mange forskellige måder og åbner dørene til en væld af muligheder.

Læs mere her og skriv endelig til mig, hvis du har spørgsmål af nogen art.

Du finder flere eksempler på hvad uddannelsen kan bruges til LIGE HER. 

 

 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder