Pernille har fået plads på drømme uddannelsen

Share This Post

Pernille har fået plads på drømme uddannelsen

drømme uddannelsenPernille Sørensen, 22 år, Makeup-artist

Jeg valgte at tage uddannelsen som makeupartist, fordi jeg har en kæmpe passion for smuk naturlig makeup, og en drøm om at blive kosmetiker.

For mig var det vigtigt, at det makeup jeg kunne købe på uddannelsen var mineral makeup fra glominerals, som har fokus på netop naturlige smukke makeup look, og samtidig også på gode ingredienser for huden.
drømme uddannelsen
Jeg havde hørt meget om uddannelsen hos Anja, og jeg nød hver lektio
n. Anja er en fantastisk lærer, som virkelig kan lære fra sig, og hendes personlighed er en oplevelse i sig selv, og så var der en rigtig god stemning på holdet med de andre elever. 

Planen var at være bedre stillet når jeg søgte ind som kosmetiker, og jeg har været SÅ heldig, at jeg er kommet ind på drømme uddannelsen, lige efter at jeg havde afsluttet uddannelsen hos Anja og kan nu her den 9. august begynde som kosmetiker i Aalborg.

Det er så fedt, og jeg glæder mig utroligt meget.

 

Pernilles historie er et rigtigt godt eksempel på, hvordan mange bruger uddannelsen til makeup artist som springbræt til andre jobs og uddannelser i skønhedsbranchen.

Måske kan uddannelsen også åbne døre for dig?

Læs mere om holdstart, datoer og priser samt tilmelding LIGE HER.

(billederne herunder er lavet med inspiration i historiske makeup look)

drømme uddannelsen

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder