Det jeg elsker allermest ved at være makeup artist

Share This Post

Det jeg elsker allermest ved at være makeup artist

er de mange forskellige opgaver jeg er på.

Og kreativiteten i opgaverne.

Her er lidt eksampler på det jeg laver for tiden, når jeg ikke passer makeup artist uddannelsen og mine elever der.

Noget smukt
I torsdags var jeg på et fotoshoot, hvor der skulle lægges makeup og styles hår til forfatterportrætter mm. til Anette Straadts nye bog, der udkommer til efteråret.

Her havde jeg fokus på at lave smuk, sund og naturlig hud med lækker glød, og få rammet Anettes blå øjne ind, og give dem mere intensitet, og samtidig skabe et frisk look med blush og lipgloss i en frisk coralfarve.

makeup artist på fotoshoot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noget grimt
I sidste uge var jeg også på fotoshoot, på et projekt der starter efter sommerferien, hvor der skulle laves sår og skrammer på en kendt (og hemmelig indtil projektet går i luften) sanger.

Den slags opgaver er ret sjove, og jeg har hygget mig med at “tæve” min kæreste (billedet nedefor) som træning.

Blod og skrammer mv. er ikke en del af de 5 moduler på uddannelsen til makeup artist, men jeg har netop lanceret et 4 dages teater makeup kursus, som dem der har taget makeup artist uddannelsen kan tage efterfølgende, hvor sår, blå øjne, flænger mv. indgår, men hvor der også er de grundlæggende teknikker til teater makeup look.

makeup artist på fotoshoot med blod og sår

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noget gammelt
Om et par uger skal der styles barok hår og makeup på et slot på Djursland.

Jeg elsker opgaver med historisk inspiration, og det her er en super sjov opgave, hvor jeg har elever fra uddannelsen med, og hvor vi skal style store håropsætninger og makeup på de adelige samt lave fletninger mv. på en masse bondepiger, til et stort middelalder event på Gl. Estrup Hovedgård.

Her lidt inspirationsbilleder

Barok inspiration Marie_Antoinette_by_Joseph_Ducreux

 

 

 

 

 

 

 

 

Kribler det i maven på dig, og tænker du, “ej, ville ønske det var mig”?

Så tjek det godt tilbud ud der gælder frem til og med på fredag d. 12. juni hvor du får en plads på uddannelsen, enten i Århus eller i København, på forårsholdet 2016, til kun 16.995 kr. Du sparer op til 7.000 kr.

Se mere her

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder