Det handler om at gøre sig interessant for kunderne.

Share This Post

Det handler om at gøre sig interessant for kunderne.

Forestil dig, at du skal købe en julegave.

Lad os sige et ur til din kæreste eller din mor.

Du finder det samme ur i to forskellige butikker.

Det koster det samme.

Det ene sted kan de i en hurtig vending fortælle dig, at uret er populært og rigtigt flot og fås med 2 forskellige remme.

Det kan de også det andet sted.

Men her kan de også fortælle dig, hvor uret kommer fra, historien om kvinden der har designet det,  og at der er brugt stof fra en lokal producent som fremstiller stoffet af genbrugsmaterialer, og at hver rem derfor er helt unik.

Hvor vælger du mon at købe uret?

Der hvor du får meget lidt info/basic viden – eller der hvor du får det der ekstra, fra en som du kan mærke brænder for det hun laver?

Jeg ved godt hvem jeg ville føle mig mest inspireret af og tryg ved.

Og hvem jeg ville tænke havde den bedste baggrund for sit arbejde.

Det handler om at gøre sig interessant for kunderne.

Som Caroline herunder siger, så handler det om at

gøre sig interessant overfor sine kunder (arbejdsgiver, elevplads, samarbejdspartner, til jobsamtalen mv).

At vise at man er professionel og ved hvad man laver.

At man har en grundig baggrundsviden, og går op i sit fag.

Er det tid til at steppe op?

Er det tid til at gøre noget ekstra for dig selv og udvide dine kompetencer, så du skiller dig ud fra dine konkurrenter og dine kollegaer?

Så åbner makeup artist uddannelsen dørene til skønhedsbranchen og giver dig nye muligheder og en fortrin i forhold til dine konkurrenter.

Læs hele Carolines historie her og hør hvordan hun er kommet i gang med at lave noget af det, hun har gået og drømt om.

Og find mere info om næste holdstart LIGE HER.

 

Jeg får lov at lave alle de sjove ting, jeg har drømt om.”

Mit navn er Caroline, jeg er uddannet frisør på Aarhus frisørskole i 2016 og er 27 år gammel.

Makeupartistuddannelsen er en rigtig god kombination sammen med min frisøruddannelse, da det åbner op for mange nye muligheder jobmæssigt, og da jeg gerne vil ud og arbejde mere kreativt i mit fag, så derfor er det det helt rigtige for mig.

Derudover betyder det jo også, at man gør jeg selv mere spændende for sine kunder, når man nu har mere at tilbyde og viser at man også har de evner.

Anja er god til at guide og vejlede en i, hvad man kan gøre for at komme i gang, og hun skubbede mig i den rigtige retning, så jeg har allerede fået sat igang i en hel masse nye projekter som både inddrager makeup og mine frisørskills.

Det kræver en indsats.
Det kræver selvfølgelig en masse arbejde fra en selv, man skal jo selv ud og skaffe jobsene og sælge sig selv, men når man før

st er igang er det super fedt.

I gennem min uddannelse hos Anja er jeg nu blevet tilknyttet et et brudestylings bureau, og er freelance hos modelbureauet Le Management, og jeg er bare så glad for, at jeg fik tilmeldt mig uddannelsen, ellers var det jo ikke sket .

Det bedste ved uddannelsen er at du får lov til at lave alle de sjove ting, du har drømt om, hvis du altså giver dig selv 100% og er god nok.”Jeg har allerede været på job på DR, hvor værterne på Sport og Vejret skal have stylet hår og lagt makeup, og jeg har været på fotoshoot med forskellige tøjbrands.

Du kan følge Carolines arbejde lige her. 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder