Derfor elsker jeg det jeg laver…

Share This Post

Derfor elsker jeg det jeg laver…

Denne her uge har været et meget godt eksempel på hvor mange forskellige ting jeg laver som makeup artist (og selvstændig).

Jeg startede ugen med et fotoshoot, hvor jeg skulle style en kvinde til et livsstils magasin. 

Tirsdag lavede jeg blog videoer med tips og tricks til smuk og naturlig hud.

Onsdag havde jeg en test makeup og hår opsætning med en brud, som jeg skal style i her i foråret.

Torsdag testede jeg nogle nye produkter jeg har fået hjem fra et stort makeup firma, for at finde ud af, om det er noget jeg skal bruge i min undervisning på uddannelsen, som tillæg til Glo Skin Beauty kittet.

Og fredag havde jeg 2 produktvejledninger med kvinder, der havde booket mig til at få hjælp og vejledning til valg af makeup produkter.

I ugens løb har jeg også været i dialog med et stort firma i forbindelse med en kommende opgave, hvor der skal styles 24 modeller til et show.

Og jeg har også skrevet frem og tilbage med en anden kunde, vedr. et spændende projekt i juni, hvor der skal styles hår og makeup på en række modeller.

De to sidst nævnte er opgaver, hvor jeg kan have elever fra uddannelsen med ud og give dem et indblik i branchen, praktisk erfaring fra virkeligheden og mulighed for at de selv kan skabe netværk.

Forskelligeheden og variationen er lige præcis det jeg elsker, ved at være makeup artist.

Kan du også godt lide variation i din hverdag?

Og har du også lyst til at udvide dine muligheder og kompetencer?

Jeg ser hele tiden at mine elever bruger uddannelsen meget forskelligt og har forskellige drømme når de starter.

Der er ikke kun 1 måde at bruge uddannelsen på, og mange vil gerne kombinere den med det, de allerede laver, for at få nye muligheder i deres nuværende job.

Andre drømmer om at skifte branche på sigt, og andre igen har bare en passion for makeup og skønhed.

Uanset hvad din baggrund og drømme er, så er uddannelsen åben for dig, og du kan selv være med til at skabe dine muligheder.

Jeg er klar til at være din guide på vejen, give dig god og kompetent undervisning og et brugbar uddannelse til makeup artist.

Jeg er også klar til at hjælpe dig videre i branchen når du er færdig med uddannelsen, og er altid til rådighed med sparring og formidling af opgaver og jobs, efter uddannelsen.

Du kan læse mere om uddannelsen, og kommende holdstart LIGE HER. 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder