Camilla vil både være stylist og makeup artist

Camilla Gerløv, Stylemagic.dk

Stylecoach Camilla Gerløv StylistIdet jeg har taget en Stylecoach uddannelse (til personlig stylist) og brænder for at hjælpe kvinder, til at blive den bedste udgave af sig selv, ønsker jeg at udvide med Anja’s Makeup Artist uddannelse, da jeg har hørt så meget godt om denne uddannelse.

Jeg er så glad for at være i gang og jeg er sikker på at det bliver super hyggeligt og lærerigt med Anja’s faglige viden og venlig væsen! Jeg er sikker på at det bliver hårdt og der skal øves rigtig meget, hvis man gerne vil blive god.

At kunne tilføre denne ekstra dimension i forhold til min Stylecoach uddannelse, giver mig en stor glæde, da det giver mig en endnu større mulighed for at kunne hjælpe andre kvinder til at blive den bedste udgave af sig selv. Intet er mere tilfredsstillende!

Da jeg var færdig med Stylecoach uddannelsen, var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg også måtte tilføre denne ekstra dimension. Timingen skulle blot være rigtig, da jeg har et fuldtidsarbejde ved siden af, men det kan jeg jo netop godt passe mens jeg tager uddannelsen til makeup artist hos Anja.