Camilla Høegh, materialist, Randers
Camilla specialiserer sig indenfor makeup
 ”Det er en fed følelse at specialisere sig  indenfor makeup”

Jeg valgte at tage uddannelsen fordi jeg elsker at arbejde med  makeup og yde en god service overfor kunderne, og så ønsker jeg at være bedre til faget og udelukkende kunne arbejde med makeup på længere sigt.”

Jeg har længe gerne ville have uddannelsen til makeup artist, og efter at have tænkt over det et par måneder, valgte jeg uddannelsen hos Anja.
Det var især pga. opbygningen med 2 undervisningsdage hver måned og e-learning hjemme og så er det tæt på min bopæl, hvilket var nødvendigt da jeg har en lille baby derhjemme – også fordi Anja engagerede sig i mig og mine ønsker inden jeg overhovedet havde tilmeldt mig, så jeg følte at hun ville gøre alt for at hjælpe mig i den rigtige retning.”

“Det er helt vildt fedt at være i gang og få lov at lege, udforske og afprøve en masse teknikker og look, og det er en fed følelse, at specialisere sig indenfor makeup. Det er dejligt at man arbejder så intensivt på modulerne, og at man tilpasser træningen derhjemme efter ens hverdag, for mit vedkommende med en lille ny baby i familien. Man har hele tiden videoerne at støtte sig op af, og sparring med Anja på uddannelsens lukkede facebook side, så det fungerer helt perfekt for