Bliv makeup artist mens du passer dit job

Bliv makeup artist mens du passer dit job

Share This Post

Bliv makeup artist mens du passer dit job

Mød Amalie Lohff Markussen, Selvstændig frisør, Hair Vision Viborg.

Amalie er i skrivende stund i gang med makeup artist uddannelsen og bliver færdig i juni 2016.

Bliv makeup artist mens du passer dit job

 

Jeg har snakket med Amalie om, hvorfor hun valgte uddannelsen, og hvordan hun får tid til det, som selvstændig frisør.

Jeg oplever nemlig, at mange af dem jeg er i kontakt med, bl.a. selvstændige og ansatte frisører, kosmetologer, stylister, materialist uddannede og butiksassistenter i mode-, brille- og skønhedsbranchen, der gerne vil tage uddannelsen til makeup artist og steppe op på et mere sikkert og professionelt niveau, netop overvejer de her to ting:

1. hvordan skal jeg finde tiden til uddannelsen i en travl hverdag?

og

2. kan jeg ikke bare tage et par dag- eller aften makeupkurser, og lære det?

Læs Amalies svar her:

“Fagligt er jeg helt klart blevet mere sikker”

Jeg meldte mig til Makeup artist uddannelsen, fordi jeg i min dagligdag har en del med makeup at gøre. Som frisør er det ikke kun hår vi arbejder med, men også makeup, så vi kan skabe en helhed. Jeg valgte Anja’s uddannelse, for at blive mere sikker i teknikkerne og selve håndværket.

Den helt afgørende faktor for, at jeg valgte netop denne uddannelse er, at jeg kan passe min salon samtidig med at jeg kan dygtiggøre mig indenfor makeup, så selvom det kan være svært at finde tiden som selvstændig, så fungerer forløbet på uddannelsen hos Anja rigtigt godt, og jeg får det passet ind i min hverdag.

Og man finder tiden til det, når man har tilmeldt sig, for så skal man jo prioritere det.

Jeg havde også hørt en masse godt om Anja’s uddannelse, blandt andet at hun går meget op i håndværket, og det synes jeg er en vigtigt ting at kunne!

Jeg har taget flere dag/aften kurser i makeup, men fordelen ved en uddannelse, som varer over en længere periode, er helt klart at vi har mulighed for at fordybe os mere i teknikkerne, forstå det vi lærer og udvikle os med Anja på sidelinien. Det er noget helt andet.

På den måde finder man også hurtig ud af, hvad der faktisk skal til, for at lave en lækker og holdbar makeup, og hvordan man tilpasser det, den enkelte kunde. Ved et dag eller aften kursus, kan man hente en masse inspiration, tips og tricks, men man har simpelthen ikke tiden til at nå at lære selve håndværket og blive fortrolig med teknikkerne og produkterne.

Personligt har jeg fået mere sikkerhed og baggrundsviden indenfor makeup, som gør at jeg allerede nu kan råde og vejlede mine kunder bedre. Fagligt er jeg helt klart blevet mere sikker i mine valg af farver og produkter mv., men også blevet en del stærkere i det håndværksmæssige, så jeg kan lave nogle flotte makeup looks, noget som jeg går meget op i.

Lige nu er der stadig 2 måneder tilbage for Amalie og de andre elever på holdet i Århus, og til juni skal de til eksamen, inden de kan få deres diplom.

Besøg også Amalies salon Hair Vision Viborg på FB og læs mere om uddannelsens opbygning lige her.

Bliv makeup artist mens du passer dit job

 

 

More To Explore

Uncategorized

Back stage til 2 shows

Back stage til 2 shows På uddannelsen har jeg et godt samarbejde med flere forskellige firmaer, uddannelsesinstitutioner mv. som giver mig mulighed for at have

Uncategorized

Selvsikker og stærk indenfor makeup

Selvsikker og stærk indenfor makeup Özge Dagdelen. Frisør & Makeupartist , 28 år, selvstændig frisør, Coiffure Diamond  “Til hverdag driver jeg en salon med kunder